Новини за 28.05.2019

Увага! Відбудеться перевірка системи оповіщення!

Відповідно до «Плану основних заходів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2019 році» 30 травня 2019 року з 10.00 до 12.00 години буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен.

На Хмельниччині розпочалась оперативно-профілактична операція «МАК-2019»

Мета цієї операції — виявлення та знищення нелегальних посівів нарковмісних рослин маку та конопель, а також перекриття каналів надходження цих рослин до споживачів наркотиків. Що стосується відповідальності, то згідно зі статтею 310 Кримінального кодексу України, за незаконний посів або вирощування снотворного маку в кількості від 100 до 500 рослин, конопель у кількості від 10 до […]

Відбувся тренінг на тему: “Трудові відносини: актуальні питання та поради”

28 травня відбувся тренінг на тему: «Трудові відносини: актуальні питання та поради».

До шести років позбавлення волі засуджено мешканця Кам’янеччини за замах на вбивство власної дружини

Працівниками прокуратури Хмельницької області у суді доведено вину мешканця с. Гуменці Кам’янець-Подільського району, який вчинив замах на умисне вбивство дружини.

Програма святкування Міжнародного Дня захисту дітей у Шепетівці

Шепетівська міська рада та її виконавчий комітет запрошує маленьких, юних шепетівчан та їх батьків долучитися до світу краси, гри, казки , музики, малюнка, фантазії, творчості, організованого виконавчими органами міської ради з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей:

Колишній головний бухгалтер комунального підприємства постане перед судом за розкрадання 1,6 мільйона гривень

Як встановили співробітники Управління захисту економіки в Хмельницькій області, будучи головним бухгалтером комунального підприємства Хмельницької міської ради, з метою власного збагачення упродовж майже двох років він вносив у банківські платіжні системи підприємства завідомо неправдиві відомості про зарахування коштів на власний картковий рахунок. Таким чином чоловік систематично підвищував собі заробітну плату.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалось троє молодих людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 28 травня, близько 00.10 години на перехресті вулиць Проскурівського Підпілля та Вокзальної в обласному центрі.

На Хмельниччині місцеві бюджети отримали на чверть більше надходжень від плати за землю

Місцеві бюджети у першому кварталі 2019 року отримали 7,6 млрд грн від плати за землю. Це на 23% більше, ніж за перший квартал 2018 року. Такими є дані Інституту аграрної економіки. Надходження від земельного податку та орендної плати за землю зростають завдяки реалізації урядових ініціатив останніх років – земельної децентралізації, удосконалення механізму управління землями державної […]

План проведення заходів з нагоди дня захисту дітей у Славутській ОТГ

Цього року культурно-розважальні заходи з нагоди свята триватимуть кілька днів.

У Нетішині волонтери власноруч виготовляють буди для безпритульних тварин

У Нетішині продовжують облаштовувати притулок для безпритульних тварин.

Популярне