Новини за 12.06.2019

У Хмельницькому взяли під варту 42-річну жінку, яка намагалась продати свою неповнолітню доньку для сексуальної експлуатації

Сьогодні, 12 червня, Хмельницький міськрайонний суд обрав запобіжний захід жінці, яку затримали за підозрою у торгівлі людьми. На період досудового розслідування її взяли під варту.

У Хмельницькому навчатимуть магістрів бізнес адміністрування

Днями у Хмельницькій філії ДонНУ імені Василя Стуса відбулася презентація освітньої програми «Магістр бізнес-адміністрування».

м. Кам’янець-Подільський: рятувальники відкачали воду та врятували кота

12 червня об 11: 10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м.Кам’янець-Подільський на вул. Юрія Громового необхідна допомога у відкачуванні води з підвального приміщення приватного житлового будинку.

Святослав Вакарчук у Хмельницькому: неформальна зустріч та безкоштовний концерт

У Хмельницькому 11 червня Святослав Вакарчук взяв участь у зустрічі «Голос» небайдужої Хмельниччини» та виступив з безкоштовним концертом на центральній площі міста.

Працівники НПП «Мале Полісся» провели ряд відновлювальних робіт на маршруті стежки «Перлина Славутчини»

Територія навколо славнозвісних Голубих озер, де розташована екологічна стежка «Перлина Славутчини», цілорічно піддається значному антропогенному впливу, адже кількість бажаючих відпочити в цій мальовничій місцевості досить велика. Нажаль, серед рекреантів часто трапляються безвідповідальні та несвідомі громадяни, які, відпочиваючи, дозволяють собі поводитись ганебно – руйнувати об’єкти облаштування туристично-рекреаційної інфраструктури та залишати по собі гори сміття.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалися двоє пасажирів маршрутного таксі

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 11 червня, близько 16.30 години в обласному центрі по вулиці Подільській.

Важкоатлет з Хмельниччини на шляху до Олімпіади-2020

Важкоатлет з Хмельниччини Дмитро Чумак став переможцем міжнародного турніру British International Open, який відбувся в місті Ковентрі (Англія).

Мешканців Шепетівки засуджено за вчинення хуліганства

Шепетівською місцевою прокуратурою в суді доведено вину двох мешканців міста у вчиненні хуліганства групою осіб, пов’язаного з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії. Одного із обвинувачених визнано винним ще і у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї.

Хмельниччина: у Шепетівці день міста святкували за сприяння «громадянської ініціативи» нардепа

За ініціативи народного депутата та потенційного кандидата Романа Мацоли в Шепетівці до дня міста організували виступи музичних гуртів «М.Тюссо» та «Скай».

Шепетівські рятувальники під час гасіння пожежі житлової будівлі врятували власника

12 червня о 00:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватної житлової  будівлі у м. Шепетівка на вул.Українській. На місце виклику негайно було направлено 2 відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі сягала 40 кв.м. Під час розвідки  рятувальники врятували власника житлової будівлі, швидко евакуювавши потерпілого з будівлі. Через […]

Популярне