Новини за 13.07.2021

Світло на Шаровечці зникало через технічні проблеми на електричній повітряній лінії

Так, Управлінням Держенергонагляду у Хмельницькій області здійснено позаплановий захід на підставі колективного звернення мешканців с. Шаровечка Хмельницького району щодо частих відключень ПЛ-10 кВ, що знаходиться на балансі та технічному обслуговуванні Хмельницького РЕМ АТ «Хмельницькобленерго».

5 000 доларів хабаря за усиновлення дитини — поліція затримала посадовця Хмельницької ОДА

Керівника структурного підрозділу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За пів року хмельничани витратили на нові авто 32 млн доларів

Впродовж січня-червня у Хмельницькому та області зареєстрували 1 050 нових автомобілів загальною вартістю 32 млн доларів.

Зафіксовано факт браконьєрства на річці Бужок

11 липня поточного року місцевий мешканець, за допомогою сіток, здійснював вилов риби на річці Бужок.

У Хмельницькій області запустили проект контролю якості молока

Користувачами «Молочного модуля» стали вже понад 170 операторів ринку молока (господарства з виробництва молока та пункти його закупівлі).

Минулої доби на Хмельниччині сталося дві ДТП з потерпілими

Поблизу с. Немиченці Хмельницького району зітнулися автомобілі «Isuzu» та «ВАЗ-2109», а поблизу с. Бокиївка на Волочищині — «ВАЗ-21013» та «Ауді А6». 

На боротьбу з борщівником з бюджету Хмельницької міської територіальної громади виділено 760 тисяч гривень

Впродовж останніх років на території України поширився бур’ян, так званий борщівник Сосновського. Росте він обабіч річок, доріг, лісосмуг та полів, поблизу дачних ділянок.

За минулу добу на Хмельниччині вода забрала життя чотирьох людей, з яких двоє – діти

Попри усі застереження та попередження рятувальників на водоймах області невпинно продовжують гинути люди. Лише упродовж минулої доби 12 липня вода забрала життя чотирьох жителів краю, двоє з яких — діти.

На Хмельниччині виявлено 75 неоформлених найманих осіб

За результатами спільної інспекційної кампанії Головного управління Державної податкової служби та Управління Держпраці у Хмельницькій області щодо виявлення незадекларованих працівників, яка розпочалася з 1 липня 2021 року, підбито перші підсумки: за вказаний період у 37 суб’єктів господарювання виявлено 75 неоформлених працівників.

На річці Горинь загинула дитина

12 липня близько 18 години до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Михля Шепетівського району в річці Горинь загинула дитина.

Популярне