Новини за 03.01.2020

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет призначив Сергія Ткачука своїм заступником

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет призначив Сергія Ткачука на посаду заступника голови обласної державної адміністрації.

Жителям 30-кілометрової зони біля ХАЕС хочуть скасувати пільговий тариф на електроенергію

НКРЕКП планує скасувати знижений тариф на електричну енергію для побутових споживачів, які проживають у радіусі 30 км від атомних електростанцій. Про це свідчать матеріали до засідання комісії 3 січня 2020 року.

Патрульні доправили в лікарню 6-річного хлопчика, який потребував термінової лікарської допомоги

За кілька годин до Нового Року настрій у батьків 6-річного Степанка був зовсім несвятковий, адже у хлопчика з’явились ознаки сильного отруєння.

Працівники поліції у новому році уже зафіксували 18 випадків керування транспортом у нетверезому стані

Працівники поліції Хмельницької області з початку нового 2020-го року уже склали 18 адміністративних протоколів на водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Головного бухгалтера комунального підприємства в обласному центрі, якого судять за привласнення 1,6 млн грн, підозрюють у заволодінні ще 3 млн грн

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області у червні минулого року завершено досудове розслідування за фактом привласнення коштів одного із комунальних підприємств Хмельницької міської ради.

На Хмельниччині у першу добу нового року поліцейські 26 разів виїжджали на повідомлення про домашнє насильство

У період з 31 грудня по 1 січня працівникам поліції Хмельниччини доводилось 26 разів виїжджати на повідомлення про сімейні конфлікти у різних куточках області. У м. Хмельницькому мобільна група з протидії домашньому насильству зафіксувала 6 таких викликів.

На Хмельниччині минулої доби горіли нежитлові будівлі, дачний будинок та сіно на відкритій місцевості

Упродовж минулої доби вогнеборці Хмельниччини 4 рази залучалися до гасіння пожеж різного характеру.

Популярне