Новини за 11.12.2020

У Хмельницькому вогнеборці ліквідували пожежу в приміщенні з ремонту насосів (ВІДЕО)

11 грудня о 05:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Гагаріна у Хмельницькому виникла пожежа в приватному приміщенні з ремонту насосного обладнання. Негайно на місце події прибули вогнеборці 1 Державної пожежно-рятувальної частини, чергова зміна Оперативно-координаційного центру, також залучили автобус газодимозахисної служби.

Полонський суд оштрафував власницю кафе за порушення “карантину вихідного дня”

Полонський районний суд оштрафував на 17 тис. грн підприємницю і власницю кафе «Рандеву» за порушення “карантину вихідного дня”.

Голова адміністрації зустрівся з місцевими мас-медіа

10 грудня голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій зустрівся з представниками місцевих мас-медіа, аби у форматі діалогу поспілкуватися та познайомитися.

Хмельницькі поліцейські спільно з колегами із міграційної служби повернули до Молдови нелегала

Поліцейські спільно з міграційниками доправили громадянина сусідньої держави до пункту пропуску в м. Могилів-Подільський Вінницької області, де передали правоохоронним органам Республіки Молдова.

Старокостянтинівський та Деражнянський молокозаводи оштрафували за виробництво недоброякісної продукції

Антимонопольний комітет України прийняв рішення у другому блоці справ, які були розпочаті після масштабного дослідження молочної продукції. Загальна сума штрафів, які були накладені на шістьох виробників, перевищила 111,5 млн грн, повідомляє сайт відомства.

Популярне