Новини за 29.07.2021

“Схід і Захід разом”: через Хмельниччину проляже маршрут надмарафонського пробігу

З нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України за підтримки Львівської обласної ради, Федерації легкої атлетики Львівської області та ініціативної групи депутатів І демократичного скликання Львівської міської ради в Україні відбудеться надмарафонський пробіг “Схід і Захід разом”. Метою заходу є утвердження ідеї незалежності і державності України та популяризація здорового способу життя.

Забруднення річки Красилівським ПВКГ обійшлось у понад 1 млн грн

Суд зобов’язав Красилівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства заплатити 1 млн 368 тис 662 грн штрафу за забруднення річки Случ.

ДБР затримало «на гарячому» посадовців поліції Хмельниччини, які за приховування злочинів вимагали 10 тис. доларів США

Працівники Територіального управління ДБР Хмельницького спільно із ДВБ Нацполіції затримали двох начальників секторів кримінальної поліції Хмельницького районного управління поліції, які вимагали гроші у дружини фігуранта кримінального провадження.

У Нетішині поліцейський виявив водія, у якого вміст алкоголю в крові перевищував допустиму норму в 15 разів

На порушника поліцейський склав протокол за кермування у стані алкогольного сп’яніння та виписав постанову за порушення правил користування ременем безпеки.

У Хмельницькому свідки пограбування допомогли поліцейським затримати зловмисника

Подія сталася вчора, 28 липня, близько 1-ї ночі по вулиці Заводській в обласному центрі. 26-річна потерпіла йшла тротуаром, коли до неї несподівано ззаду під’їхав на велосипеді незнайомець і вирвав із рук телефон та зірвав із шиї ланцюжок, після чого почав утікати.

Забруднили землю на понад 1 млн грн! Хто відповість?

На початку весни Інспекція повідомляла про виявлений факт забруднення земельної ділянки внаслідок витікання стічних вод з діючої каналізації, що знаходиться в центрі села Стуфчинці Лісогринівецької сільської ОТГ (Хмельницький район).

На Полонщині сталася ДТП, у якій травмувався 22-річний чоловік

Автопригода сталася вчора, 28 липня, близько 14.00 години на виїзді з села Кустіці на Полонщині.

Як комунікують із медіа органи публічної влади на Хмельниччині

У Регламенті Хмельницької обласної ради все ще зазначено, що «гласність роботи ради забезпечується шляхом публікації офіційної інформації про діяльність роботи ради та її органів в газеті «Подільські вісті», яка вже давно роздержавлена. А в Регламенті Хмельницької міської ради до цього часу передбачається можливість акредитації журналістів, а її відсутність не може стати перешкодою для доступу журналіста на відкриті засідання. ХОДА у своїй відповіді зазначила, що її діяльність є відкритою, поряд з тим в положенні профільного департаменту серед завдань наявне проведення акредитації журналістів та представників ЗМІ при обласній адміністрації.

Популярне