Новини за 08.08.2023

На Шепетівщині 49-річний ухилянт від мобілізації отримав 3 роки тюрми

На Хмельниччині суд визнав винним 49-річного жителя колишнього Білогірського району в ухиленні від призову на військову службу, повідомили у прокуратурі.

Житель Житомирщини без дозволу полював на території Полонської тергромади

53-річному любителю полювання доведеться відповідати згідно ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У Нетішині перед судом постане 40-річний торговець синтетичними наркотиками

Поліцейські затримали зловмисника наприкінці травня. Наразі слідчі за процесуального керівництва прокуратури вже завершили досудове розслідування.

Релокований харківський виш будуватиме новий корпус у Кам’янці-Подільському

Харківський національний університет внутрішніх справ планує побудувати новий учбово-лабораторний корпус у Кам’янці-Подільському на вулиці Шевченка, 13.

Перед судом постане підрядник, який привласнив понад 3 млн гривень бюджетних коштів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури вже завершили досудове розслідування за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та вчинення фінансових операцій з коштами, одержаними злочинним шляхом. 

Форум-виставу про проблеми внутрішньо переміщених осіб показали у Хмельницькому

Форум-виставу про проблеми внутрішньо переміщених осіб “По колу” 7 серпня показали в Хмельницькому.

Внаслідок прямого влучання у медичну автівку загинув парамедик з Хмельниччини

На війні загинув військовослужбовець з Хмельниччини Микола Войтков. Йому було 57 років. Про смерть воїна у Facebook повідомив голова Кам‘янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

Популярне