Новини за 28.03.2023

Суд повернув дівчинку під опіку бабусі й скасував рішення про втрату нею статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

До суду звернулася жителька м. Хмельницького з проханням визнати протиправним і скасувати рішення міськвиконкому, яким її онуку визнано такою, що втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та припинено її опіку над нею.

Громади області отримали 25 портативних зарядних станцій

За підтримки Програми розвитку ООН, Агенція регіонального розвитку Хмельницької області та уряду Японії у межах проекту «Сприяння безпеці громадян України у відповідь на кризу спричинену війною» сьогодні представники громад області отримали 25 портативних зарядних станцій Goal Zero – Power Stations Yeti 500X.

На Хмельниччині перекинувся пасажирський автобус

Сьогодні, 28 березня в аварію потрапив пасажирський автобус. ДТП сталось на Волочищині. Наразі на місці працюють правоохоронці, рятувальники й медики.

За минулу добу на території Хмельницького району сталося три ДТП з травмованими

У результаті дорожньо-транспортних пригод травмувалось троє людей, серед яких 15-річна дівчина. Поліцейські встановлюють обставини подій.

Британські волонтери передали військовим ветеринарам Хмельниччини півтони корму для тварин

Великобританія передала півтони корму для тварин у Першому військовому шпиталі ветеринарної медицини, який завжди гостро його потребує.

Стрімкі пориви вітру та налипання мокрого снігу спричинили аварійні відключення в області

Відключення фіксуються майже у всіх районах електромереж.

На Хмельниччині перед судом постане група зловмисників, які скоїли розбійний напад на 80-річну пенсіонерку

За скоєне трьом жителям Рівненської області може загрожувати до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Популярне