Новини за 14.12.2020

Знайти сімейного лікаря та заповнити декларацію тепер можна через мобільний додаток

Найбільший медичний сервіс в Україні Helsi (helsi.me) випустив безкоштовний мобільний додаток для пошуку лікаря, запису на прийом та можливістю заповнити декларацію.

Суд зупинив рішення про обрання головою Хмельницької облради Віолети Лабазюк

Хмельницький окружний адміністративний суд задовольнив заяву про забезпечення позову депутата обларди від партії “За конкретны справи” Вадима Лозового і зупинив рішення про обрання головою Хмельницької облради Віолети Лабазюк (№4-1/2020 від 7 грудня 2020 року).

За сприяння Держенергонагляду відновлено електропостачання мешканцю Хмельниччини

Управлінням Держенергонагляду у Хмельницькій області розглянуто звернення мешканця с. Стуфчинці Хмельницького району щодо відновлення електропостачання його приватного житлового будинку. 

Директора товариства, котрий заволодів коштами, призначеними для ремонту школи, засуджено до 3 років обмеження волі

Прокурорами Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину керівника одного з товариств у вчиненні службового підроблення та заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт школи.

Відключення й відновлення електроенергії споживачам: умови та порядок

Взаємовідносини, що виникають під час купівлі-продажу електричної енергії між електропостачальником та споживачем (для власного споживання), а також їх взаємовідносини з іншими учасниками роздрібного ринку електричної енергії регулюються Правилами роздрібного ринку електричної енергії (далі – Правила), затвердженими постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 року № 312. Умови та порядок […]

Кампанія ЧЕСНО. Фільтруй суд! презентувала профайли суддів Хмельницької області

30% суддів першої інстанції у Хмельницькій області є недоброчесними. Такі результати аналізу кампанії ЧЕСНО. Фільтруй суд!, презентованого 11 листопада 2020 року. За даними ЧЕСНО, ці судді порушили щонайменше один критерій доброчесності, тобто виносили сумнівні рішення, мають непрозорі статки, причетні до кримінальних правопорушень чи корупції, не дотрималися норм професійної етики або ж порушували права людини. Всього […]

Нетішин: внаслідок ДТП постраждала 20-річна пасажирка однієї з автівок

13 грудня о 14:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Старий Кривин сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Honda CR-V та ВАЗ 21099.

Антикорупційний суд взяв під варту головного земельника Хмельниччини

У п’ятницю, 11 грудня слідча суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання детектива НАБУ та обрала запобіжний захід в.о. начальника головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області у вигляді тримання під вартою строком на 45 днів.

Ліцеїст з Хмельниччини став другим на престижному національному конкурсі

17-річний Олександр Скрипнюк з с. Клубівка Ізяславського району отримав другу премію Всеукраїнського Конкурсу «Зоряний Кайт 2019–2020».

На Хмельниччині слідчі розслідують ДТП зі смертельними наслідками

Аварія сталась 12 грудня 2020 року о 12.40 годин на автодорозі «Стрий — Кіровоград — Знам’янка», поблизу с. Подільське Летичівського району.

Популярне