Новини за 09.10.2019

Розшукуємо очевидців події

У період часу з 2-ї години ночі до 15-ї години 8 жовтня, на вулиці Молодіжна, поблизу будинку №3, відбулося пошкодження автомобіля марки Hyundai Matrix, а саме правої його частини. На транспортному засобі залишки фарби білого кольору.

Полонський суд ухвалив вирок чоловіку, що завдав тяжких тілесних ушкоджень сусіду

3 травня 2019 року спільне вживання алкоголю зі своїм сусідом на веранді власного будинку закінчилося для жителя смт. Понінка важкою черепно-мозковою травмою: обвинувачений після словесного конфлікт ударив господаря в обличчя. Коли той зігнувся, взяв до рук майже метрову палицю і завдав йому ще кілька ударів по голові.

У Хмельницькому працівники поліції та УСБУ затримали кримінального авторитета з Молдови, який незаконно перетнув державний кордон і перебував у розшуку

Сьогодні, 9 жовтня, працівники управління стратегічних розслідувань ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із УСБУ затримали кримінального авторитета на прізвисько «Молдаван», який незаконно перетнув державний кордон, порушив обраний йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту і перебував у розшуку. Тепер нелегала доставлять до суду для взяття його під варту.

Рятувальники Шепетівського району ліквідували пожежу сінника

8 жовтня о 15:00 на лінію «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника в одному із домогосподарств села Жилинці.

На Хмельниччині зупинено незаконний продаж пального: вилучено підакцизних товарів на суму понад 1,2 мільйона гривень

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Хмельницькій області зупинили незаконний продаж паливно-мастильних матеріалів.

Хмельницькі аудитори за дев’ять місяців відшкодували 17,7 млн грн втрат

За результатами ревізій, проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області впродовж дев’яти місяців поточного року, виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 34,1 млн грн.

Упродовж тижня вилучено 150 кг незаконно добутої риби, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період із 1 до 8 жовтня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 17 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено вісім протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП, чотири – за ч. 3 ст. 85 КУпАП та чотири – за ч. 1 ст. 88-1КУпАП. Оформлено один акт виявлення та вилучення безгосподарського майна, згідно з якими вилучено 2 од. заборонених знарядь лову.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій важко травмувався 61-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 жовтня, близько 14.00 години по вулиці центральній в селі Білогородка Ізяславського району.

Суд оштрафував батька, що намагався «відкупити» сина від кримінальної відповідальності за наркотики

Полонський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, і визнав останнього винним у пропозиції службовій особі надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища (частина 1 статті 369 Кримінального кодексу України) та призначив обумовлене підписантами покарання – 8500 гривень.

Популярне