Новини за 07.09.2021

ДБР повідомило про підозру поліцейському, який незаконно продовжував термін дії дозволів на володіння зброєю

Працівники Територіального управління ДБР Хмельницького за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції повідомили про підозру інспектору з контролю за обігом зброї районного управління поліції у Хмельницькій області.

На Хмельниччині до 6 з половиною років ув’язнення засудили іноземця, який спричинив ДТП із двома загиблими

Ярмолинецький районний суд визнав 37-річного громадянина Туреччини винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) Кримінального кодексу України.

У Нетішині запрацювала сучасна комплексна система відеоспостереження

З 31 серпня у Нетішині запрацювала сучасна комплексна система відеоспостереження, яка включає в себе 6 камер аналітики ( розпізнавання номерних знаків автомобілів, включно з маркою, моделлю та кольором, незалежно від часу доби) та 20 сучасних оглядових.

Слідчі Шепетівського РУП встановлюють обставини ДТП, при якій травмувались дві дівчини

На Хмельниччині водій легковика збив двох пішоходів – дівчат 6 та 10 років. Повідомляє сектор комунікації Шепетівського районного управління поліції.

В Хмельницькому на вулиці Трудовій облаштовують тротуар та велодоріжку

Тривають роботи із влаштування велодоріжки та тротуару на вулиці Трудовій. На ділянці між вулицями Прибузькою та Заводською, з парної сторони вулиці, здійснено капітальний ремонт тротуару площею 767 м2 із влаштуванням покриття з тротуарної плитки.

Популярне