Новини за 16.01.2023

Підрядник сплатив понад чверть мільйона гривень за несвоєчасно виконані роботи по будівництву спортивного майданчика

На виконання рішення суду, винесеного за результатами розгляду позовних вимог Шепетівської окружної прокуратури, підприємець сплатив до місцевого бюджету понад чверть мільйона гривень, призначених на будівництво спортивного майданчика у м. Полонне.

На Хмельниччині СБУ викрила прихильника Шарія на закликах до підтримки окупантів

Служба безпеки затримала ще одного поплічника російських окупантів у результаті слідчо-оперативних дій на Хмельниччині.

У Хмельницькому нетверезий водій намагався відкупитися від поліцейських

Чоловік з метою уникнення адміністративної відповідальності спробував відкупитися від поліцейських, запропонувавши 25 тисяч гривень.

У Хмельницькому нечистоти впадали в канал, який сполучається з Південним Бугом

Нечистоти вилилися в канал, котрий сполучається з Південним Бугом. Про це розповів голова громадської організації “Річки Хмельниччини” Віктор Карван.

На ХАЕС просять повідомляти про підозрілих осіб та попередили про інформаційну гігієну у соцмережах

Служба фізичного захисту ВП ХАЕС та Служба безпеки України звертаються до мешканців та гостей Нетішинської, Острозької, Славутської та Ізяславської територіальних громад, з проханням без нагальної потреби не відвідувати санітарно-захисну зону навколо Хмельницької АЕС, у межах якої, у зв’язку з введенням на всій території країни воєнного стану, проводяться спеціальні охоронні заходи, у т.ч. – військового характеру.

У результаті дорожньо-транспортних пригод травмувалося двоє пішоходів

Одна з дорожньо-транспортних пригод сталася у Хмельницькому 14 січня близько 17:00 години по вулиці Кам’янецькій.

Через негоду на Хмельниччині знеструмлені 390 населених пунктів

Уже четверту добу поспіль енергетики продовжують ремонтувати мережі, які постійно пошкоджуються через несприятливі погодні умови.

Правоохоронці викрили злочинця, який поширював злочинний вплив на Хмельниччині

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру «кримінальному авторитету» у встановленні та поширенні в суспільстві злочинного впливу, крадіжці та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2, 3 ст. 185, ч. 1 ст. 255-1, ч. 2 ст. 289 КК України).

У Хмельницькому на кількох найбільших перехрестях обладнають світлофори, які працюватимуть під час блекауту

На кількох найбільших перехрестях  Хмельницького працюватимуть дорожні контролери – пристрої, які  управлятимуть світлофорами, коли не буде електропостачання.

В області оновлено графік відключень на тиждень

Як і кожної неділі, Графік погодинних відключень на наступний тиждень оновлено. Це дає змогу більш справедливо розподілити електричну енергію між чергами в розрізі доби.

Популярне