Новини за 07.10.2022

Відбирали землі у померлих – засуджено двох ексголів сіл Хмельницького району

За публічного обвинувачення Летичівської окружної прокуратури суд визнав винними двох ексголів сільських рад у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні (ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України). 

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої загинула 36-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 6 жовтня, близько 22:00 години по вулиці Степана Бандери.

Працівник міграційної служби за 5 тисяч доларів США видавав українські паспорти росіянам

За матеріалами ДБР повідомлено про підозру працівнику відокремленого територіального підрозділу Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області, який брав участь у незаконній схемі видачі українських паспортів іноземцям, зокрема росіянам.

На Хмельниччині знайшли поховане під пасовищем місто

Під пасовищем біля села Теліжинці Старосинявської громади поховане старовинне місто. Поселення датується початком 12 століття нової ери, про що свідчать знайдені археологами всередині 20 століття артефакти.

Демонтований у Кам’янці-Подільському танк знайшов нове місце у Києві

10 червня цього року у Кам’янці-Подільському демонтували радянський танк – пам’ятник танкістам, які звільняли Кам’янець-Подільський від німецьких фашистів.

В Ярмолинцях поліцейські затримали 53-річного чоловіка, який завдав ножового поранення сусідові

Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили чоловікові підозру. За замах на вбивство затриманому може загрожувати до 15 років ув‘язнення.

Популярне