Новини за 05.04.2021

У Хмельницькому слідчі оголосили про підозру в порушенні санітарних правил та норм засновнику та директору ТОВ одного із розважальних закладів міста

Чоловікам доведеться відповідати за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) та ч. 1 ст. 382 (Невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України. Адже окрім злісного порушення карантинних обмежень, підозрювані не забезпечили виконання рішення суду, який зобов’язав повністю зупинити діяльність закладу до усунення 23-х порушень у сфері пожежної безпеки.

У Хмельницькому поліцейські затримали 21-річного молодика, який через телеграм-канал збував відео порнографічного характеру

Слідчими слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із кіберполіції та міграційної поліції за процесуального керівництва прокуратури задокументовано злочинну діяльність хмельничанина, який займався розповсюдженням відео порнографічного характеру.

Хмельниччина переходить із 7 квітня до «червоної зони» епідемічної небезпеки

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Хмельницької облдержадміністрації на якому було прийнято рішення про перехід області до “червоної зони” епідемічної небезпеки з 7 квітня.

У Хмельницькому поліцейські оперативно розшукали водія таксі, який на смерть збив пішохода і зник з місця події

3 квітня близько 1-ї години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Болохівській в обласному центрі на узбіччі виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП.

За перевищення службових повноважень судитимуть інспектора патрульної поліції

У січні минулого року під час патрулювання у м. Хмельницькому поліцейський зупинив автомобіль з метою перевірки реєстраційних документів та наявності відповідного посвідчення у водія.

За погрози колишній дружині та підпал її майна місцевий мешканець проведе за ґратами 5 років

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено вину 58-річного жителя с. Залісся, що на Чемеровеччині, в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу та вчиненні погроз вбивством (ч. 2 ст. 194 та ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України).

У Славуті розгорнули мобільний шпиталь для лікування хворих на COVID-19

02 квітня колона авто Державної служби з надзвичайних ситуацій доправила мобільний госпіталь для хворих на COVID-19 на Славутчину.

У Шепетівці поліцейські затримали молодика, який у стані сп’яніння на смерть збив велосипедиста і зник з місця події

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 квітня близько 21.00 години в м. Шепетівка по вулиці Залізничній. 20-річний місцевий житель на автомобілі «Мазда» допустив наїзд на 38-річного велосипедиста, жителя с. Траулин.

Популярне