Новини за 14.06.2021

Понінка: державі повернуто землі вартістю понад 34 млн грн

На виконання рішення суду, винесеного за результатами розгляду позовних вимог Шепетівської окружної прокуратури, припинено неправомірне використання суб’єктом господарювання 474 га землі державної власності, розташованої на території Понінківської сільської ради.

Протягом вихідних в Центрі вакцинації щеплення зробили понад півтори тисячі хмельничан

За перший день роботи в Центрі вакцинації щеплення отримали від Covid-19 850 хмельничан різного віку. Протягом другого дня вакцинувалися 672 особи. Центр діяв на вихідних у приміщенні телерадіокомпанії UA:ПОДІЛЛЯ («Поділля-Центр») за адресою вул. Володимирська, 92. Нагадаємо, хмельничани, старші 18 років, за відсутності протипоказів мають можливість вакцинуватись вакциною CoronaVac. 1 червня 2021 року Всесвітня організація охорони […]

Боротьба за колишній кінотеатр “Сілістра”: із фірми Вікарчука стягують майже 2 млн грн

Господарський суд Хмельницької області частково задовольнив позов виконавчого комітету Хмельницької міської ради до ТОВ “Браво” (власником є місцевий підприємець Віктор Вікарчук) і призначив стягнути з компанії 636,8 тис. грн заборгованості з орендної плати, 1,05 млн грн неустойки (з 9 вересня 2020р. до 31 березня 2021 року), 12,6 тис. грн пені, 20 тис. грн 3%-річних, 30,7 тис. грн інфляційних втрат і 26,3 тис. грн витрат з оплати судового збору.

На Білогірщині поліцейські оперативно розшукали чоловіка, який до смерті побив рідного брата

Подія сталась 12 червня близько 21.30 години у с. Ставищани на Білогірщині. Під час спільного розпивання спиртного між рідними братами почалась словесна суперечка, в ході якої молодший наніс тілесні ушкодження металевим совком та дерев’яним топорищем в область голови старшому братові, які в подальшому спричинили смерть 69-річного чоловіка. Після скоєного зловмисник втік з місця події.

Популярне