Новини за 26.07.2019

Кам’янець-Поділський район: фахівці ДСНС врятували трьох людей на річці Дністер

26 липня о 16:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що троє людей віком 16, 19 та 23 роки під час прогулянки річкою Дністер на катамарані, через сильний вітер були не в змозі самостійно дістатися берега.

На Хмельниччині поліцейські затримали дівчину, яка скоїла розбійний напад на 65-річного пенсіонера

У Шепетівці працівники місцевого відділу поліції оперативно затримали 20-річну жительку Маріуполя, яка, нанісши тілесні ушкодження пенсіонеру, викрала з його квартири побутову техніку.

Поліцейські затримали «мінера»

24 липня на лінію 102 зателефонував незнайомець та повідомив, що він заклав вибухівку між коліями на залізничній станції у м. Волочиськ і через 10 хвилин пролунає вибух.

У Хмельницькому патрульні оперативно затримали грабіжника

25-річний зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, на очах у власника викрав велосипед «Cube». Усі наряди патрульної отримали на планшети орієнтування на грабіжника і за лічені хвилини він був затриманий.

На Ізяславщині поліцейські повернули господарям викраденого та перепроданого коня

Працівники Ізяславського відділення поліції повернули мешканці с. Радошівка коня, якого кілька днів тому викрали з її господарства.

Кам’янець-Подільський район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП, у якій 1 людина загинула

26 липня о 00:15 до Служби порятунку «101» від працівників екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир-Чернівці Н-03 поблизу с. Гуменці Кам’янець-Поділського району сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередньою інформацією водій автомобіля «DAF» не впорався з керуванням, унаслідок чого з’їхав на узбіччя дороги та перекинувся.

На Хмельниччині за втручання прокуратури річний розмір орендної плати за використання землі збільшено втричі

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, продовжують активну роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.   Так, Старокостянтинівською місцевою прокуратурою виявлено факти суттєвого заниження орендних платежів за використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення.   Встановлено, що на підставі договорів оренди, укладених у 2010, 2012 та 2014 […]

Хмельниччина серед лідерів за кількістю встановлених лічильників теплової енергії

Станом на середину липня лічильниками теплової енергії оснащено 80% або понад 65 тис житлових будинків. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на нараді з підготовки до опалювального сезону під головуванням Прем’єр-міністра України.

Хмельницька АЕС отримала ліцензію на право експлуатації першого енергоблока у понадпроектний термін

25 липня 2019 року Хмельницька АЕС отримала ліцензію на право експлуатації першого енергоблока у понадпроектний термін. Голова Державної інспекції ядерного регулювання України (ДІЯРУ) Григорій Плачков урочисто вручив президенту НАЕК «Енергоатом» Юрію Недашковському ліцензію на право здійснення діяльності на етапі життєвого циклу «експлуатація ядерної установки енергоблока № 1 ВП «Хмельницька АЕС».

На Хмельниччині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі підлітка

За фактом загибелі 11-річного підлітка, тіло якого виявили поблизу залізничних колій, слідчі відкрили кримінальне провадження.

Популярне