Новини за 01.08.2019

Хмельниччина отримала 35 млн.грн. на забезпечення шкіл якісним інтернет-зв’язком

Україна стала на шлях розвитку цифрових технологій, а тому розбудова оптоволоконних мереж та впровадження передових технологій передачі даних, що дозволяють отримати доступ до швидкісного інтернет-зв’язку – це важлива і необхідна інвестиція. Саме на цьому наголосила заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина на робочій нараді за участю представників найбільших інтернет-провайдерів області, що відбулася 31 липня в ОДА.

Шепетівка: поліцейські оперативно затримали молодика, який наніс тяжкі тілесні ушкодження жителю Дніпра

Біля одного із розважальних закладів Шепетівки між чоловіками виник конфлікт, після якого зловмисник зник у невідомому напрямку, проте вже вранці працівники місцевого відділу поліції розшукали і затримали його.

На Хмельниччині в рамках профілактичної операції «Мак» виявлено 71 незаконний посів нарковмісних рослин

На території Хмельницької області триває загальнодержавна операція під умовною назвою «Мак». В її рамках проводяться комплексні оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження.

За завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху мешканця Хмельницького району засуджено до позбавлення волі

Прокурорами Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину 49-річного мешканця Хмельницького району, який у листопаді минулого року вчинив завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху через замінування моста у с. Копистин.

«Бачити серцем»: у Хмельницькому проведуть мистецькі заходи для людей з інвалідністю по зору

За підтримки Українського культурного фонду, в рамках програми «Інклюзивне мистецтво», Житомирська обласна громадська організація «Житомирська обласна спілка культури та мистецтва інвалідів» реалізовуватиме проект: «Бачити серцем» – мистецькі заходи для людей з інвалідністю по зору» в Житомирі, Луцьку,Хмельницькому та Полтаві.

Верховний Суд України поставив остаточну крапку

Верховний Суд України у складі колегії суддів Касаційного господарського суду задоволив касаційну скаргу Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

За І півріччя 2019 року 184 роботодавця отримали компенсацію за нові робочі місця

Одним із ефективних методів стимулювання роботодавців до створення та збереження робочих місць – компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування за особу, яка була працевлаштована за сприянням служби зайнятості.

Шепетівський лісгосгосп: полюйте, але дотримуйтесь правил

Третього серпня розпочинається сезон полювання на пернату дичину. Напередодні цієї події виникає чимало питань, а то й суперечок. Найбільш обговорюваними і спірними моментами є дата відкриття і місця, у яких полювання буде обмежене з тих чи інших причин.

На Славутчині відкрили першу сімейну молочну ферму

Вчора, за підтримки проекту, що реалізується Кластером «Натуральне молоко» та ТОВ «УкрМілкІнвест», у селі Довжки Славутського району відкрили сімейну молочну ферму “Молочні ріки”.

Популярне