Новини за 31.07.2020

Поліцейські оголосили про підозру неповнолітньому, який скоїв замах на вбивство рідного батька

16-річного підлітка затримали на місці події. Йому доведеться відповідати перед законом за ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У місті-супутнику Нетішин заборонили проведення масових заходів

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій заборонила міському голові Нетішина проводити всіх масових заходів на території міста-супутника.

У шепетівчанина виявили 141 кущ конопель та 135 сухих рослин

Події мали місце у м. Шепетівка. Рослини вилучили і направили на експертизу. 

З 1 вересня Хмельницький збільшить кількість тролейбусів, які возитимуть лише “платних” пасажирів

З 1 вересня Хмельницький планує збільшити кількість тролейбусів, які працюватимуть у режимі спецперевезень за умови відновлення навчального процесу.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 20-річна дівчина

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 30 липня, близько 05.00 години на об’їзній дорозі біля селища Ярмолинці.

Завдяки небайдужому хмельничанину поліцейські оперативно розшукали зниклу 14-річну школярку

Чоловік побачив оголошення про розшук неповнолітньої і згадав, що бачив її на місцевому автовокзалі — дівчинка шукала автобус на Вінницю. Хмельничанин одразу ж повідомив про це до поліції. Правоохоронці зв’язались із вінницькими колегами і вже за декілька годин спільними зусиллями неповнолітню розшукали і привезли до Хмельницького.

В області розпочали роботу над підвищенням рівня вакцинації населення

Сьогодні заступниця голови облдержадміністрації Оксана Ситницька провела нараду, у ході якої було обговорено шляхи підвищення рівня охоплення вакцинацією населення області.

Хмельниччина: «Звільнив» карантин

За три місяці карантину в Хмельницькій області втратили роботу понад 7,8 тисячі осіб. Майже 6,5 тисячі з них пішли з посад за угодою сторін.

«Вигадала» понятих у справі – слідча Хмельницького відділу поліції підозрюється у службовому підробленні

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру слідчій Хмельницького відділу поліції Головного управління Нацполіції України в Хмельницькій області у службовому підробленні (ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

На Хмельниччині поліція розкрила вбивство молодої жінки

Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими ГУНП в Хмельницькій області та працівниками Летичівського відділу поліції розкрили вбивство 35-річної мешканки  Летичівського району.

Популярне