Новини за 24.09.2019

Майже 170 млн. грн. отримала Хмельниччина на забезпечення якісної, сучасної та доступної освіти

Одним із питань, що обговорили сьогодні під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації, був стан використання в області освітньої субвенції. Як зазначила заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина, цьогоріч з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної освіти виділено понад 169,3 млн. грн., що на 58,3 млн. грн. більше ніж у 2018 році. Як у попередньому так і в цьому році кошти спрямовуються на:

Спортсмени з Хмельниччини здобули нагороди у Всеукраїнських змаганнях зі спортивної радіопеленгації

З 20 по 22 вересня 2019 року серед затишної, історичної місцевості Києва «Пуща-Водиця» відбулися Всеукраїнські змагання учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) зі спортивної радіопеленгації (IV ранг).

У селі Соколівка вогнеборці ліквідували пожежу допоміжної будівлі

23  вересня о 16:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди в с. Соколівка.

В облдержадміністрації відбулося розширене засідання колегії

Сьогодні т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко провів розширене засідання колегії ОДА. До участі були запрошені перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, заступники голови облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів ЦОВВ, керівництво районів, голови міських (міст обласного значення) рад.

Медики назвали попередні причини отруєння людей у хмельницькому аквапарку

Цією суботою після відвідин хмельницького аквапарку до лікарень звернулася 21 особа – 19 дітей та 2 дорослих.

У Шепетівці горів будинок ще одного місцевого депутата

21 вересня в суботу, приблизно біля восьмої вечора, зайнявся будинок депутата Шепетівської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Волоткевича Ігора Васильйовича. На щастя, хазяї у той час були вдома та не спали, тому вчасно виявили займання та викликали пожежників, які доволі оперативно прибули на місце події та ліквідували пожежу.

Представники Ізяславщини стали учасниками Першого міжнародного етно-екофестивалю «Колодар»

У рамках відзначення Дня міста Славута 22 вересня відбувся Перший міжнародний етно-екофестиваль”Колодар”. Ідея фестивалю – популяризація культурної нематеріальної спадщини у всьому її різноманітті та унікальної природи, поєднання етно та еко напрямків.

Популярне