Новини за 05.04.2024

У Нетішині перед судом постане 35-річний чоловік, який ошукав матір свого товариша

Зловмисник, зловживаючи довірою, обманом заволодів персональними даними потерпілої, оформив на її ім’я декілька кредитів, а гроші витратив на власний розсуд.

Військові самі вирішують, хто отримає грошову допомогу в разі їх загибелі, — роз’яснення юристів

Відтепер військовослужбовці можуть самі визначати, хто і в якому розмірі отримає одноразову грошову допомогу (далі – ОГД) в разі їх загибелі. 29 березня 2024 року набули чинності зміни до законодавства (Закон 3515-ІХ від 9 грудня 2023 року), якими запроваджується поняття «особисте розпорядження». Військовослужбовці отримали право скласти в письмовій довільній формі особисте розпорядження на випадок своєї […]

На Хмельниччині за повозом прокуратури у власність держави підлягає поверненню 103 гектари лісу вартістю 1,5 млрд грн

За позовом Шепетівської окружної прокуратури Господарський суд Хмельницької області скасував реєстрацію права комунальної власності на 103 га землі лісогосподарського призначення в межах Білогірської селищної ради.

Вбивство у місті Старокостянтинів – винуватець проведе за ґратами майже 15 років

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури Хмельницьким  апеляційним судом збільшено міру покарання для мешканця міста Старокостянтинів, який вбив свою знайому, а після того вкрав речі з її квартири.

ГРВІ та грип на Хмельниччині відступає, проте зростає захворюваність на ротавірусну інфекцію

На Хмельниччині темпи захворюваності на ковід, грип та ГРВІ стрімко зменшуються. Натомість збільшується кількість хворих на ротавірусну інфекцію, переважно — дітей.

Збереження заказника «Вовчанський» на Хмельниччині – прокуратура домоглась відновлення статусу земель вартістю майже 390 млн грн

За результатами розгляду позову Хмельницької окружної прокуратури судом скасовано незаконну державну реєстрацію речових прав на 62 га землі вартістю майже 390 млн грн.

Хмельницькі правоохоронці виявили нелегала-кримінальника з білорусі

33-річного порушника міграційного законодавства з багатим кримінальним минулим 4 квітня оперативники міграційної поліції та управління стратегічних розслідувань спільно з колегами із міграційної служби доправили до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Депозит із незаконно отриманих соціальних виплат – на Хмельниччині жінка ошукала державу на 700 тисяч гривень

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури місцевій мешканці повідомлено про підозру за фактами шахрайства, вчиненого повторно, та легалізації грошових коштів, одержаних злочинним шляхом.

Потяг правосуддя наздожене всіх російських злочинців у тунелі російського беззаконня – покарання буде невідворотним

У цьому переконаний Постійний представник України при ООН Сергій КИСЛИЦЯ. Розмова з ним стосувалася ролі Організації Об’єднаних Націй у протидії сексуальному насильству як зброї війни, яку російські агресори масово застосовують проти українського населення з метою його упокорення. – В Україні тема сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом (СНПК), належить до розряду резонансних. Як на неї реагують […]

Популярне