Новини за 25.03.2020

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом спричинення тілесних ушкоджень журналістці телеканалу «News One»

Слідчі Красилівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом заподіяння власному кореспонденту телеканалу «News One» тілесних ушкоджень у вигляді викручування та здавлення пальців руки.

Які обмеження для населення передбачає запровадження режиму надзвичайної ситуації

Сьогодні Кабінет Міністрів України запровадив на всій території нашої держави режим надзвичайної ситуації. Чим він відрізняється від надзвичайного стану, які правила і обмеження передбачає, пояснюють юристи системи безоплатної правової допомоги.

SARS-CoV-2: Хмельницька ОДА розподілила 5 тис. експрес-тестів між районами (Перелік)

Хмельницька ОДА розподілила 5 тис. експрес-тестів на виявлення коронавірусу між районами та містами обласного значення.

На Хмельниччині взяли під варту 64-річного пенсіонера, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму синові

Чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Хмельницькі ТОРівці розшукали зниклих на Донеччині підлітків

Вчора, близько 15.00 години, патрулюючи в Хмельницькому по вулиці Володимирській ТОРівці виявили двох неповнолітніх — 16-річну дівчину та 17-річного юнака, яких розшукувала поліція Донеччини.

Ринкам Хмельницького відведуть кілька днів для розпродажу?

Міська влада Хмельницького хоче звернутись із проханням відтермінувати закриття всіх продуктових ринків хоча б на кілька днів.

Мер Нетішина поскаржився на нестачу медзасобів

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк звернувся до посадовців забезпечити місто-супутник тест-системами з виявлення коронавірусу COVID-19 в необхідній кількості.

Популярне