Новини за 14.06.2023

На території Сатанівської тергромади виявлено незаконну рубку дерев на понад 70 млн.грн

За зверненням одного з мешканців обласного центра, Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області в термін з 25 по 28 квітня цього року був проведений захід, спрямований на запобігання та виявлення адміністративних правопорушень в частині перевірки факту законності знесення зелених насаджень на території Сатанівської ТГ вздовж річки Збруч.

Фельдшер з Хмельниччини отримав відзнаку «Золотий хрест»

Почесний нагрудний знак Головнокомндувача Збройних Сил України «Золотий хрест» отримав фельдшер з Нетішина Дмитро Поночевний.

За минулу добу на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими

У результаті автопригод травмувалось двоє осіб. Поліцейські встановлюють усі обставини подій.

В районі н. п. Мала Токмачка загинув солдат з Нетішина

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради повідомляє, що 10 червня, під час виконання бойових завдань, в районі н. п. Мала Токмачка Запорізької області, загинув старший солдат Сергій Бондарчук 1985 р.н..

На Шепетівщині чоловік втратив більше 80 тисяч гривень, намагаючись придбати авто з-за кордону

Минулої доби до поліції надійшла заява від 50-річного нетішинця, який намагався придбати автомобіль та натрапив на шахраїв. 

Шахрайство на «OLX» – судитимуть жителя Хмельниччини, який ошукав понад 30 людей на продажі неіснуючих товарів

Прокурорами Волочиської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 26-річного жителя Городоцької ОТГ за фактом шахрайства, вчиненого повторно, шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Семирічна письменниця з Хмельницького отримала грамоту від генерала Залужного

Семирічна письменниця-волонтерка, третьокласниця Хмельницького НВК №10 Софія Подолянчук отримала грамоту від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного за сприяння Збройним Силам України в наближенні перемоги над ворогом.

У Хмельницькому білоруса підозрюють у виправдовуванні збройної агресії РФ

У Хмельницькому повідомлено про підозру громадянину Білорусі, який публічно виправдовував збройну агресію РФ та поширював заклики до поділу України. 

Популярне