Новини за 11.05.2019

На Хмельниччині жінці, яка викинула тіло своєї новонародженої дитини, присудили 3 роки в‘язниці

Полонський районний суд сьогодні виніс вирок жінці, яка в грудні минулого року викинула тіло своєї новонародженої дитини в закинутій будівлі неподалік залізничної станції.

На Хмельниччині розпочала роботу Національна конференція медичних сестер

Сьогодні Хмельниччина приймає гостей з усієї України: до обласного центру з’їхалися медичні сестри, аби обговорити в рамках Національної конференції, що присвячена Міжнародному дню медичної сестри «Медсестринство на варті здоров’я нації», актуальні питання професійної діяльності, зміни та перетворення, що відбуваються в медичній галузі у процесі її реформування. Організатор заходу – Хмельницька обласна асоціація медичних сестер.

На Хмельниччині податкові шахраї знову взялися за стару схему

Головне управління ДФС у Хмельницькій області повідомляє, що на теренах краю знову активізувалися телефонні шахраї, які вдають із себе за начальників територіальних управлінь фіскальної служби і вимагають гроші на банківську картку за не проведення перевірок. Злочинна схема не нова і базується на ефекті раптовості, психологічного тиску і створенні «даху».

Рятувальники: ймовірно, що в Кам’янці-Подільському відбувся підпал автомобіля та допоміжних споруд

10 травня о 23:35 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Fiat Ducato на вул. Васильєва у Кам’янці-Подільському.

На Хмельниччині борги із зарплат зросли на 10,3%

На 1 квітня загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати у Хмельницькій області становила 9 млн грн, що на 10,3% порівняно з попереднім місяцем.

У Старому Кривині обговрювали стратегію розвитку парку

У середу, 8 травня, за ініціативи міського голови Олександра Супрунюка у Старому Кривині відбулася робоча зустріч на якій обговорювали стратегію розвитку парку.

Популярне