Новини за 10.01.2020

За замах на вбивство трьох осіб у Кам’янці-Подільському поліцейські затримали 17-річного юнака

Події мали місце вчора, 9 січня, близько 12.00 години в приватному будинку в середмісті Кам’янця-Подільського. Жертвами нападника стали рідна бабуся, тітка та дядько.

Хмельничанина судитимуть за спробу підкупу працівників патрульної поліції

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури, слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення корупційного кримінального правопорушення.

У Хмельницькому суд обрав запобіжний захід підозрюваному у нападі на поліцейського та пошкодженні службової автівки

У Хмельницькому суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту мешканцю Хмельницького району, який напав на працівника поліції під час виконання ним службових обов’язків та пошкодив службовий автомобіль.

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалися троє осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 9 січня, близько 16.50 години на автодорозі сполученням «Городище — Рівне — Старокостянтинів» поблизу м. Славута.

Суд арештував зброю та нерухомість ексначальника хмельницького КЕВ, підозрюваного у хабарництві

Хмельницький міськрайонний суд арештував низку майна, яка належить колишньому начальнику Квартирно-експлуатаційного відділу м. Хмельницький (КЕВ) Петру Хохону, підозрюваного у вчиненні правопорушення за ч.3 ст.369-2 (“Зловживання впливом”), ч.3 ст.368 КК України (“Одержання неправомірної вигоди”).

Рятувальники деблокували постраждалого внаслідок ДТП, що сталась поблизу м. Славута

9 січня о 16:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу м. Славута сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 32-річний водій опинився затиснутим у салоні автомобіля, тож необхідна допомога рятувальників.

Популярне