Новини за 06.07.2019

Кам’янець-Подільський район: вогнеборці врятували господарчу споруду та ліквідували пожежу легкового автомобіля

6 липня о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного легкового автомобіля Mersedes-Benz на вул. Дружби Народів в м. Кам’янець-Подільський.

Кам’янець-Подільські поліцейські впродовж години розшукали підлітка, який зник з дому на 5 днів

Вчора, 5 липня, до Кам’янець-Подільського відділення поліції звернулась 40-річна жителька одного із сіл району із заявою про зникнення її 14-річного сина. Вжитими пошуковими заходами поліцейським вдалось швидко знайти юнака.

Порошенко на Хмельниччині: суперечки з опонентами в Хмельницькому та штовханина в Кам’янці-Подільському

У Хмельницькій області команда «Європейської Солідарності» відвідала Меджибіж, Ярмолинці, Хмельницький, Дунаївці та Кам’янець-Подільський. Здебільшого зустрічі з громадами відбувалися без серйозних інцидентів. Однак у Хмельницькому та Ярмолинцях спостерігачі ОПОРИ зафіксували суперечки з представниками «Національного корпусу» й ВО «Свобода», а в Кам’янці-Подільському – короткочасну сутичку з начебто прихильниками Анатолія Шарія.

На Хмельниччину завітали представники Міжнародної місії ENEMO

Сьогодні т.в.о. голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко та голова обласної ради Михайло Загородний зустрілися з представниками Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO).

Популярне