Новини за 19.06.2019

Патрульні розшукали водія транспортного засобу, що вчинив ДТП та зник з місця події

17 червня, близько 15-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих, що сталась на вулиці Щедріна.

Прибувши на місце події, інспектори з’ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем Mercedes, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечного бокового інтервалу та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ, після чого зник з місця події.

Будьте уважні: на Хмельниччині знову активізувалися «податкові» шахраї

Головне управління ДФС у Хмельницькій області попереджає платників податків про можливі випадки шахрайства з боку аферистів. Вони під виглядом керівників регіональних підрозділів фіскальної служби краю прагнуть отримати кошти від представників бізнесу за вільний від перевірок простір і невтручання у їхню діяльність. Про це повідомляє прес-служба управління. 

За зайняття гральним бізнесом судитимуть двох мешканців Красилова

Як інформує прес-служба обласної прокуратури, завершено досудове розслідування за фактом зайняття гральним бізнесом.

У жовтні 2017 року правоохоронцями припинено функціонування забороненого законодавством грального закладу в м. Красилів.

За результатами проведеного, в межах кримінального провадження, санкціонованого обшуку виявлено та вилучено три гральні автомати, а також кошти в сумі 8 тис грн.

На Хмельниччині судитимуть чоловіка, що на очах у кількох очевидців побив односельця

Увечері 4 червня цього року неподалік ставка в смт Гриців, що на Шепетівщині, між двома місцевими жителями розпочався конфлікт. Спочатку словесний, згодом молодший опонент вдарив старшого в обличчя. Коли ж той впав, почав бити ногами, поки не втрутилися очевидці.

У Шепетівці 12-річний хлопчик розпоров ногу в маршрутці

12-річний хлопчик розсік ногу у маршрутці. Під час руху залізний гостряк з-під сидіння розпоров дитині гомілку. Медики зашили ногу, мама звернулася у поліцію. Натомість перевізник запевняє – школяр усе вигадав і травмувався в іншому місці. Тож мама сама збирає докази. Про це повідомляє сайт міста Шепетівка. 

До Хмельницького СІЗО намагалися перекинути 2 л спирту, 2 телефона та ніж

Про спробу перекиданння заборонених предметів до слідчого ізолятору інформує прес-служба Центрально – Західне міжрегіональне управління з ПВКП та П МЮ. 

В ході перевірки оперативної інформації працівниками ДУ “Хмельницького СІЗО” 18.06.2019 року при спробі здійснення перекиду через основну огорожу був затриманий громадянин К., який намагався здійснити перекид заборонених предметів, а саме: 2 л спиртовмістної речовини, 2 мобільних телефона, ніж. 
За даним фактом викликано працівників СОГ та повідомлено працівників поліції.

Жителя столиці підозрюють у вчиненні фіктивного підприємництва на Хмельниччині

Завершено досудове розслідування за фактом вчинення злочину у сфері господарської діяльності. Про це інформує прес-служба прокуратури Хмельницької області. 

Встановлено, що мешканець столиці вчинив фіктивне підприємництво на території Хмельниччини. У 2015 році він став засновником та директором одного із товариств, яке використовував для прикриття незаконної діяльності, пов’язаної з безпідставним формуванням податкового кредиту з ПДВ підприємствам реального сектору економіки на суму понад 3,3 млн грн.

Патрульні відшукали осіб, які нанесли тілесні ушкодження громадянину

На службу 102 надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе — Прибузька невстановлені особи спричинили тілесні ушкодження місцевому жителю. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Обрано запобіжний захід ліснику, що підозрюється у спричиненні вогнепального поранення малолітньому

Про це повідомляє прес-служба Хмельницького міськрайонного суду. 

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 (два) місяці без можливості внесення застави 49 річному мешканцю Житомирської області. Чоловік підозрюється у незаконному придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї та набоїв та  замаху на вбивство малолітньої особи. Це ч.1 ст.263, ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 КК України. 

Популярне