Новини за 07.10.2019

Віньковецький суд ухвалив постанову щодо нетверезого порушника ПДР, виїзд авта якого блокували очевидці

Віньковецький районний суд визнав 53-річного жителя смт. Віньківці винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і наклав на нього адміністративне стягнення у виді 10200 грн штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 24-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 7 жовтня, близько 13.25 години в м. Старокостянтинів на вулиці Мічуріна (по об’їзній дорозі).

Теофіпольський район: вогнеборці приборкали пожежу тюкованої соломи

6 жовтня о 21:09 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про загоряння тюків соломи на території приватного домоволодіння у с. Гаврилівка.

Ще одне «срібло» на міжнародній арені здобула хмельницька спортсменка

З 4 до 6 жовтня в місті Моріна Дор (Іспанія) відбувся Чемпіонат Європи з тхневондо ВТ серед юніорів. До складу збірної команди України увійшли дві спортсменки з Хмельницького – Софія Хобтар та Софія Сікорська .

На Хмельниччині «БМВ» зіткнулось з бусом — є травмовані

Наразі слідчо-оперативна група Шепетівського відділу поліції працює на місці ДТП, яке сталося сьогодні, 7 жовтня, близько 9-ї години ранку на автодорозі «Шепетівка — Славута».

Деражнянські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку, під час якої травмувалась власниця

6 жовтня о 18:04 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу одного з житлових будинків села Яблунівка Деражнянського району.

За принципової позиції прокуратури трьох мешканців Ізяславського району засуджено за умисне вбивство

За апеляційного реагування прокуратури, Хмельницьким апеляційним судом скасовано вирок Ізяславського районного суду та ухвалено новий вирок у справі за фактом вбивства мешканця с. Комин Ізяславського району.

Городоцькі рятувальники витягли легковик з водяної пастки

6 жовтня на пульт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від 27-річного чоловіка про те, що у ставку м. Городок застряг його автомобіль ВАЗ 2106, тож необхідна допомога рятувальників.

З Вінниччини прийшла передача у Хмельницький слідчий ізолятор з картами у варенні

04.10.2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» в черговий раз було попереджено спробу потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів.

Хто фінансує обласні осередки парламентських партій на Хмельниччині?

Партійні фінанси – це одна з найбільш цікавих і закритих сфер. Політичні сили не прагнуть відкривати своїх справжніх меценатів, тому приховують їх, як тільки можуть. Через партії часто-густо гуляє і так звана «чорна готівка». Водночас відповідно до чинного законодавства парламентські політсили на сьогодні отримують гроші з державного бюджету на свою статутну діяльність. А як вони […]

Популярне