Новини за 13.10.2020

Хмельницький: біля нового спортмайданчика у школі №1 просіла плитка

Новенький спортивний майданчик у школі №1 відкрили 17 вересня. Про це розповів у своєму Facebook міський голова Олександр Симчишин.

На Хмельниччині викрито «продовольчі» махінації на суму понад 6 мільйонів гривень

Фахівцями Головного управління ДПС у Хмельницькій області в ході моніторингу реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування було виявлено підприємство, яке формувало в системі електронного адміністрування  ПДВ значну суму ліміту необхідну для реєстрації ПН/РК за рахунок маніпулювання показниками податкової звітності.

5 лікарень області завантажені на понад 90% хворими з COVID-19

Керівництво Хмельницької ОДА визнало, що ситуація із завантаженістю ліжкового фонду в закладах, що надають допомогу хворим на COVID-19, залишається складною.

На Хмельниччині рятувальники ліквідували наслідки автотрощі, у якій загинуло дві людини та одну травмовано

12 жовтня о 20:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автотрасі поблизу с. Гелетинці Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів Toyota Land Cruizer та Volkswagen Passat.

Як #Команда_Симчишина відкрила штаб у самочинній прибудові

Наприкінці вересня 2020 року нова політична партія “Команда Симчишина” з усіх усюд повідомляла хмельничан про відкриття свого офісу. Оселилась молода політична сила із прізвищем діючого мера не де-небудь, а в центрі міста. Неподалік так званного урядового серця Хмельницького – на вул.Соборній,44/1. На відкритті – чинний заступник мера Володимир Гончарук (у 2010-2015 рр депутат Хмельницької міської […]

Популярне