Новини за 02.12.2019

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у результаті якої загинув 78-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 листопада близько 10.30 години по вулиці М. Кропивницького в обласному центрі.

П’яний, без прав і з п’ятьма пасажирами: суд виніс вирок винуватцю ДТП

Полонський районний суд визнав винним 28-річного уродженця Житомирської області у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України) і призначив йому остаточно 4 роки ув’язнення без позбавлення права керування транспортними засобами.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області профінансувало допомог по вагітності та пологах майже на 90 млн гривень

У поточному році відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області прийнято на фінансування заяви-розрахунки для виплати допомог по вагітності та пологах для 3,7 тис. жінок на загальну суму 89,9 млн гривень.

На Хмельниччині прокуратура відстояла повернення державі земель в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища

За позовами Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Хмельницьким апеляційним судом визнано незаконними та скасовано рішення Устянської сільської ради та на користь територіальної громади витребувано земельні ділянки, розташовані в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища.

МКП «Хмельницькводоканал» повідомляє

У зв’язку з виконанням планових робіт по приєднанню водопровідної мережі на вул. С. Бандери, третього грудня з 9.00 до 17.00 буде призупинено водопостачання

На Хмельниччині поліцейські оперативно розшукали водія, який травмував пішохода і зник з місця події

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 листопада в селищі Антоніни Красилівського району на площі Графській. Повідомлення про ДТП надійшло на лінію «102» близько 19.00.

За добу рятувальники Хмельниччини загалом ліквідували чотири пожежі

За минулу добу підрозділи області 4 рази залучалися до ліквідації пожеж.

Відбувся візит Глави Української Греко-Католицької Церкви на Хмельниччину

Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) здійснив пастирський візит на Хмельниччину, розпочавши його із відвідин обласної державної адміністрації та спілкування із керівництвом області: головою Хмельницької ОДА Дмитром Габінетом та головою обласної ради Михайлом Загородним.

Хмельничани першими в Україні засвітили новорічну ялинку і відкрили святковий Різдвяний ярмарок!

1 грудня у Хмельницькому стартував Різдвяний ярмарок. Разом з відкриттям ярмарку засяяла вогнями й головна новорічна ялинка міста. Хмельницький став першим містом в Україні, яке засвітило новорічну ялинку.

Вогнеборці ліквідували пожежу в гуртожитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

1 грудня о 15:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Кам’янець-Подільський на вул. Драй Хмари виникла пожежа на 7-му поверсі гуртожитку №4 Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Популярне