Новини за 08.08.2019

Як у Славуті відзначатимуть День незалежності України

Славутчани та гостей міста запрошують взяти участь у святкових заходах з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України!

Від початку року в Хмельницькому побудовано п’ять спортивних майданчиків

В Хмельницькому активно будуються майданчики для заняття різними видами спорту. Лише від початку цього року з’явилося п’ять спортивних майданчиків – ЗОШ №19 (футбольне 42х22), НВК №4 (багатофункціональне поле), ЗОШ №7 (багатофункціональне поле), Гімназія №1 (футбольне поле), Гімназія №2 (футбольне поле 60х30, а також бігові доріжки, волейбольний і баскетбольні майданчики), ЗОШ №25 (футбольне, баскетбольне і волейбольне поле плюс тренажери і воркаут).

Патрульні все частіше виявляють транспортні засоби з ознаками підробки

Вчора, близько 11-ї години, на вулиці Красовського, екіпаж патрульної поліції, за порушення Правил дорожнього руху, зупинив транспортний засіб Volkswagen Golf, під керуванням 44-річного водія.

Зведений загін хмельницьких поліцейських повернувся із зони проведення ООС

Сьогодні, 8 серпня, до Хмельницького із зони проведення Операції об’єднаних сил повернувся зведений загін хмельницьких правоохоронців. Майже 3 місяці вони несли службу з охорони публічного порядку на сході держави.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 32-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 серпня, близько 18.20 години в селі Оленівка Кам’янець-Подільського району.

У Хмельницькій області майже півсотні людей заразилися хворобою Лайма

У Хмельницькій області за шість місяців цього року хворобу Лайма діагностували у 43 мешканців області. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Доходи місцевих громад Хмельниччини зросли до 3,6 мільярда гривень

За сім місяців поточного року у розпорядження місцевих громад Хмельницької області надійшло 3,6 мільярда гривень податкових платежів.

Другий рік поспіль у Хмельницькому вируватимуть модні заходи в рамках проєкту Мо/Дні

Проєкт Мо/Дні – двічі переможець міської програми «Громадські ініціативи». Минулого року проєкт реалізувався як фешн-фестиваль показів дитячого та дорослого одягу, основним вектором фестивалю стала підтримка локального виробництва.

У Кам’янці-Подільському в ДТП потрапила карета швидкої допомоги

У Кам’янці-Подільському 7 серпня близько 17:00 машина швидкої допомоги потрапила у ДТП на колі безпеки на проспекті Грушевського.

У Хмельницькому пасажир побив водія тролейбуса

У Хмельницькому пасажир побив водія тролейбуса за те, що той не зупинився за вимогою. Про це йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Популярне