Новини за 07.10.2021

Жителі Хмельниччини перерахували шахраям більше 180 тисяч гривень

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 4 заяви від потерпілих про вчинення щодо них шахрайських дій.

За спробу підкупити патрульних поліцейських судитимуть двох хмельничан

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду скеровано обвинувальні акти відносно двох 42 – річних чоловіків, які намагалися підкупити працівників патрульної поліції з метою уникнення адміністративної відповідальності за керування у стані алкогольного сп’яніння.

У Віньківцях триває будівництво очисних споруд

Днями заступник голови ОДА Сергій Ткачук відвідав Віньковецьку селищну територіальну громаду Хмельницького району, аби особисто проінспектувати хід робіт на об’єкті «Будівництво очисних споруд каналізації потужністю 500 куб.м. /добу”.

У Хмельницькому через поточний ремонт вулиць Кам’янецької і Купріна з 8 по 10 жовтня буде змінено рух транспорту

У зв’язку з виробничою необхідністю при виконанні робіт з поточного ремонту дорожнього покриття (суцільне улаштування верхнього шару) на вул. Кам’янецькій, на ділянці від будинку № 100 до будинку № 127/1 та на вул. Купріна, поблизу перехрестя з вул. Кам’янецькою, з 23.00 8 жовтня до 05.30 10 жовтня буде обмежено і частково перекрито рух автомобільного та громадського транспорту.

За добу на території Хмельниччини надзвичайники ліквідували 6 пожеж у господарчих спорудах, на одній з них виявлено тіло чоловіка

6 жовтня на території Хмельниччини надзвичайники ліквідували шість пожеж у господарчих спорудах, на одній з них виявлено тіло чоловіка.

Популярне