Новини за 31.12.2021

За добу на території області виникло 4 пожежі в житлових будинках, на яких загинуло 2 людини, 1 – травмована

Протягом 30-31 грудня на території Хмельниччини виникло чотири пожежі в житлових будинках, на яких загинуло дві людини,  одна – травмована.

У Хмельницькому затримали одесита, який викрав з відділення пошти партію навушників вартістю понад 130 тисяч гривень

Зловмисник сам замовив товар. Потім відмовився від посилки та відправив її назад і, маючи дані потерпілого, хотів забрати товар раніше. Але заявник зрозумів, що щось не так, і звернувся за допомогою до поліції.

Душили рушником та приставляли ножа до шиї: поліцейські затримали зловмисників, які скоїли розбійний напад на пенсіонерку

Двом раніше судимим жителям Ізяславщини за скоєне може загрожувати до 12 років ув’язнення.

На Кам’янеччині водні поліцейські виявили в 34-річного чоловіка наркотики

29 грудня близько 17.40 години поблизу с. Лука Врублівецька, що на Кам’янеччині, під час патрулювання прибережної території р. Дністер працівники водної поліції Кам’янець-Подільського райуправління зупинили двох 34-річних жителів м. Кам’янець-Подільський. 

У Шепетівці встановили 27 вуличних камер відеоспостереження

Шепетівського райуправління поліції. Відповідальний працівник здійснює цілодобовий моніторинг ситуації на вулицях міста.

У Хмельницькому встановлять камери відеоспостереження у місцях, де часто відбуваються ДТП

Сьогодні відбулася позачергова 11 сесія Хмельницької міської ради. Депутати зібралися, щоб вирішити нагальні питання для громади.

У Хмельницькому рятувальники ліквідували пожежу на підприємстві з виготовлення металевих виробів

30 грудня о 10:38 до Оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що на вулиці Курчатова у м. Хмельницький  виникла пожежа в одному з приміщень підприємства з виготовлення металевих виробів.

Хмельницький реабілітаційний центр для тварин потребує допомоги

На тиждень вистачить їжі тваринам, які перебувають у реабілітаційному центрі для диких тварин у Хмельницькому. Про це розповіла волонтерка центру Анна.

Хмельницькі правоохоронці видворили з України 40-річного нелегала з Азербайджану

Нагадаємо, 2 грудня чоловік вчинив бійку в обласному центрі. Поліцейські його затримали на місці.

Стало відомо, хто очолить Службу у справах дітей Хмельниччини

Переможцем конкурсу на посаду начальника служби у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації визначено Любов Тимофіїв, яка до цього займала крісло заступниці начальника.

Популярне