Новини за 11.10.2021

У Шепетівці додатково будуть зупинятись 4 поїзди

Укрзалізниця до Дня захисників і захисниць України з 12 по 18 жовтня призначає курсування 15 додаткових поїздів. Є серед них і такі, які зупинятимуться у Шепетівці.

На Хмельниччині оголошено надзвичайну ситуацію через припинення газопостачання школам та лікарням

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій визнала надзвичайною ситуацією техногенного характеру регіонального рівня через припинення газопостачання школам та лікарням.

На Хмельниччині викрили представників онлайн-аптек на продажі фальсифікованих ліків

У протиправній діяльності фігуранти використовували близько 10 вебресурсів. Щомісячний оборот від продажу складав 2 мільйони гривень.  Зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення.

Кам’янець-Подільський район: на легковий автомобіль Suzuki Grand Vitara під час руху впала гілка дерева

10 жовтня о 12:59 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась за межами села Кугаївці Чемеровецької територіальної громади, що на Хмельниччині. На легковий автомобіль Suzuki Grand Vitara під час руху впала гілка дерева.

«Я не думав, що таке можливо… Дякую, що Ви є…», — врятований чоловік розповів, як йому допомогли надзвичайники на річці Дністер

10 жовтня о 18:30 на водолазно-рятувальне відділення №4 ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що в акваторії річки Дністер поблизу с. Устя, Кам’янець-Подільського району у воді люди подають сигнали про допомогу.

Кандидат від Порошенка та продавець риби з Нетішина перерахували “Слузі народу” 3 млн грн

Журналісти-розслідувачі проєкту Bihus.info відшукали у Нетішині донорів партії “Слуга народу”, котрі сукупно перерахували президенстькій силі близько 10 млн грн пожертв.

Популярне