Новини за 05.11.2019

Кам’янець-Подільський район: надзвичайники на річці Смотрич врятували рибалку

5 листопада о 15:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в акваторії річки Смотрич поблизу с. Устя Кам’янець-Подільського району рибалка — 43-річний чоловік — знаходиться на човні далеко від берега та потребує допомоги. Під час риболовлі посеред річки у потерпілого човен почав набирати воду.

Рішення Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнано правомірним

Верховний Суд України у складі колегії суддів Касаційного господарського суду залишив без задоволення касаційну скаргу ПАТ «Об’єднання «Прогрес» та ПФ «Діта».

Кам’янець-Подільський: рятувальники відчинили вхідні двері квартири, в якій перебувала хвора жінка

5 листопада о 01:59 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, про те, що у квартирі багатоповерхового будинку на проспекті Грушевського в м. Кам’янець-Подільський знаходиться 56-річна громадянка, яка через хворобу не може відчинити вхідні двері.

У ДТП в Шепетівці постраждав 29-річний мотоцикліст

Аварія сталася 5 листопада близько 09.40 години в м. Шепетівка по вул. Залізничній.

У Шепетівському районі поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю трьох автомобілів

Аварія сталася сьогодні, 5 листопада, о 08:00 годині на автодорозі поблизу в’їзду в с. Судилків.

Нардепи від Хмельниччини пропонують легалізувати самогоноваріння

Група народних депутатів від партії “Слуга народу” (куди ввійшли нардепи від Хмельниччини Володимир Ватрас і Микола Стефанчук) підготувала законопроект про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо скасування правової норми, яка передбачає відповідальність за самогоноваріння).

На Хмельниччині за втручання прокуратури загальноосвітній школі повернуто землі вартістю 350 тис грн

Органи прокуратури Хмельницької області проводять активну роботу щодо захисту інтересів держави у сфері земельних відносин та охорони дитинства.

Децентралізація: Хмельницька область позбудеться 20 районів. Їх замінять не більше 5 округів

Учасники і експерти “круглого” столу “Формування нового районного (повітового) поділу у Хмельницькій області” заявили про необхідність розробки нового субрегіонального рівня адміністративно-територіального поділу.

На Хмельниччині минулої доби виникло 4 пожежі, три з яких, – ймовірно, через необережне поводження з вогнем

За минулу добу вогнеборці Хмельниччини 4 рази залучалися до ліквідації пожеж. Імовірно, через закорочення електромережі виникло…

У Летичівському районі сталася ДТП за участю молоковоза та трьох легкових авто

Слідчо-оперативна група Летичівського відділу поліції з’ясовує обставини зіткнення чотирьох транспортних засобів, яке сталося на трасі неподалік села Головчинці Летичівського району.

Популярне