Новини за 02.10.2023

У Хмельницькому на весну планують визначитися з підрядником будівництва сміттєпереробного комплексу

У Хмельницькому, після невеликої паузи, пов’язаної із повномасштабним вторгненням Росії, відновили реалізацію проєкту із реконструкції сміттєзвалища та будівництва сміттєпереробного комплексу.

За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав зрадник, який шпигував для рф на Хмельниччині

Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримав ще один агент фсб, який збирав розвіддані про місця базування та переміщення Сил оборони на Хмельниччині.

На Хмельниччині з 1 жовтня відновлюють функціонування “Пункти незламності”

Нагадаємо, що у зв’язку з відсутністю потреби, 323 пункти незламності області відповідно до рішення регіональної комісії з питань ТЕБ і НС наприкінці березня перевели у режим “готові до роботи”.

У Старокостянтинові і Славуті поліцейські затримали розповсюджувачів наркотиків

Оперативники Хмельницького управління департаменту внутрішньої безпеки НПУ викрили у Старокостянтинові чоловіка, у якого виявили 340 згортків з невідомою речовиною.

Вихідними на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими

Одна з автопригод мала місце в смт Летичів, ще одна – у с. Ружичанка Розсошанської тергромади.

За грантом “Єробота” 75 підприємців Хмельниччини отримали 250 тисяч грн

75 підприємців з Хмельниччини отримали 250 тисяч гривень від держави на розвиток власної справи в цьому році за грантом “Єробота”.

Указом Президента України військовій частині з Хмельниччини присвоєно почесне найменування «Поділля»

З метою відновлення історичних традицій національного війська, зважаючи на зразкове виконання покладених завдань під час захисту територіальної цілісності та незалежності України Указом Президента України від 29.09.2023 №609/2023  143 об’єднаному навчально-тренувальному центру Сил підтримки Збройних Сил України присвоєно почесне найменування «Поділля».

Популярне