Новини за 10.02.2021

На Чемеровеччині поліцейські затримали злодія завдяки слідам на снігу

Злодій сподівався, що власники приїдуть на дачу аж навесні, але прогадав — вони приїхали за кілька днів після крадіжки і виявили зникнення речей.

На дорогах Хмельниччини встановлять 9 комплексів автофіксації порушень ПДР

У 2021 році на дорогах України встановлять ще 220 стаціонарних камер фотовідеофіксації. Про це аовідомив очільник МВС Арсен Аваков у Twitter.

Хмельницька ОДА та оператор мобільного зв’язку lifecell спільно працюватимуть над цифровізацією регіону

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій та представник мобільного оператора lifecell підписали Меморандум про співпрацю в регіоні. Метою спільної роботи є впровадження інноваційних рішень для покращення життя мешканців Хмельницької області.

Держенергонагляд опрацював звернення жительки Красилова щодо неякісного електропостачання

Держенергонагляд продовжує розгляд звернень громадян і підприємств та надає роз’яснення стосовно вимог нормативно-технічних документів у галузі електроенергетики.

Політичний розкол у Кам’янець-Подільській міськраді поглиблюється – сесія провалила обрання заступників мера

Сьогодні більшість депутатів відмовилася голосувати за кандидатів на посаду заступників міського голови та керуючого справами Кам’янець-Подільської міської ради, запропоновані міським головою Михайлом Посітком.

Полонне: надзвичайники надали допомогу водію вантажівки, який застряг в снігу

10 лютого о 08:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Лесі Українки в місті Полонне на Хмельниччині, вантажний автомобіль VOLVO застряг у снігу перегородивши рух транспорту. Тож потрібна допомога рятувальників.

Тарифи на гарячу воду та тепло для мешканців області не зміняться до кінця опалювального сезону – Гамалій

Вчора в облдержадміністрації відбувся онлайн брифінг за участю голови облдержадміністрації Сергія Гамалія та Хмельницького міського голови Олександра Симчишина.

Популярне