Новини за 18.03.2021

Хмельницький посилює карантинні заходи

Про це “Незалежному громадському порталу” повідомив заступник міського голови Роман Примуш.

В Дунаєвецькому районі підприємство здійснювало викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Збитки – понад мільйон гривень

В вересні 2018 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «КОЗАЦЬКА ДОЛИНА 2006», що в Дунаєвецькому районі.

У Волочиську проведено нараду із пасічниками

17 березня 2021 року начальником Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микуляком Миколою Ярославовичем спільно з начальником та спеціалістами Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини в приміщенні малого залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини було проведено нараду на тему: «Про весняну диспансеризацію в галузі бджільництва, профілактику отруєнь бджіл пестицидами, порядок реєстрації пасік».

За умисне вбивство священика до 14 років позбавлення волі засуджено мешканця Вінницької області

Прокурорами у суді доведено вину 28-річного жителя Вінницької області у вчиненні умисного вбивства.

Поліцейські оперативно розшукали чоловіка, який скоїв ДТП із травмованим і зник з місця події

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 березня, близько 19.35 години на автодорозі між селами Антонівка та Слобідка-Смотрицька на Чемеровеччині.

Станом на 18 березня в Хмельницькій області зафіксовано 800 нових підтверджених випадків COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 18 березня  в Україні зафіксовано 15053 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 744, медпрацівників – 425).

Популярне