Новини за 27.05.2019

На Хмельниччині поліцейські-детективи викрили конвертаційний центр

онвертаційний центр використовувався для ухилення від сплати податків, відмивання нелегальних доходів, шахрайства та незаконного відшкодування податку на додану вартість. Його організаторами стали п‘ятеро членів злочинного угрупування з міст Києва та Дніпра. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

У Хмельницькому 18-річний юнак обікрав власну матір

Користуючись відсутністю жінки, зловмисник викрав з її квартири побутову техніку і здав її у ломбарди. Частину викраденого поліцейські вилучили. Найближчим часом речі повернуть власниці.

За 7 днів рибоохоронний патруль Хмельниччини зафіксував 24 порушення

У період з 21 по 27 травня 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 24 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Про це інформує прес-служба управління. 

Результати використання приладу TruCAM на Хмельниччині

11 лютого, на автодорозі М-12 “Стрий – Знам’янка”, на ділянці між 242-м та 300-м км поліцейські управління патрульної поліції у Хмельницькій області розпочали фіксувати швидкість автотранспорту за допомогою лазерного приладу TruCAM, а 13 травня — на автодорозі Н03 «Житомир – Чернівці» між 188-м та 300-м км.

Хмельницькі патрульні долучилися до проведення фестивалю «Дівчата FEST»

Цими вихідними у Хмельницькому пройшов фестиваль «Дівчата FEST», покликаний привернути увагу до проблеми гендерної рівності у суспільстві та підтримати жінок у спростуванні гендерних стереотипів. 

Полонський суд оштрафував обвинуваченого в опорі поліцейському

Полонський районний суд визнав винним жителя села Полонського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України – опір працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків. Та призначив йому покарання у виді 1700 гривень штрафу.  

За продаж тютюну та алкоголю неповнолітнім 22 підприємців позбавили ліцензії

Працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Хмельницькій області провели ряд результативних заходів щодо виявлення порушень у сфері торгівлі алкогольними та тютюновими виробами на території населених пунктів краю. 

Цієї ночі у Волочиську горів електропоїзд

Про пожежу повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

27 травня о 03:25 до Служби “101” надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції м. Волочиськ виникла пожежа електропоїзда Волочиськ-Хмельницький. Електропоїзд здійснював відстій, тому на момент пожежі у вагонах пасажирів не було.

У Хмельницькому в ДТП травмувався 29-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 травня, близько 18.55 години по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

До Хмельницького СІЗО намагалися передати таблетки із написом “метадон-зн”

Завдяки проявленій пильності співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» черговий раз попереджено потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів та речовин. Про це повідомляє прес-служба СІЗО. 

Популярне