Новини за 26.04.2021

На Хмельниччині поліцейські викрили нарколабораторію із виготовлення амфетаміну

Організувала виробництво 30-річна жителька одного із сіл Хмельницького району. Виготовлений амфетамін вона збувала оптовими партіями за попередньою домовленістю із клієнтами.

Обурені підприємці знову вийшли під стіни мерії у Кам’янці-Подільському

Обурені підприємці Кам’янця-Подільського, які здійснюють торгівлю непродовольчими товарами в невеличких магазинах, знову прийшли під стіни мерії.

Увага! Розшукується дитина з смт. Летичів!

Відділом поліції №3 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області встановлюється місцезнаходження неповнолітнього Борисова Миколи Максимовича, 04.07.2006 року народження, жителя смт. Летичів, який 24.04.2021 року близько 12:00 години залишив своє місце проживання на пішов у невідомому напрямку. 

Хмельниччина отримала чергову партію вакцин від COVID-19

Вакцинація від COVID-19 на Хмельниччині триває, і вже майже 19,5 тисяч мешканців області отримали першу дозу вакцини від COVID-19. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Срібло та бронза Чемпіонату України зі спортивного водного туризму у спортсменів Хмельниччини

Нещодавно завершився Чемпіонат України зі спортивного водного туризму, який проходив на р. Черемош, поблизу с. Дземброня Верховинського р-ну Івано-Франківської області.

З початку року землевпорядники Хмельницької області зареєстрували 15 227 земельних ділянок

Державні кадастрові реєстратори Хмельницької області у І кварталі 2021 року прийняли від громадян 32 501 звернення щодо ведення Державного земельного кадастру.

Рятувальники ліквідували наслідки ДТП, яка сталася неподалік готельно-ресторанного комплексу «СОНЕТ»

24 квітня о 22:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу готельно-ресторанного комплексу «СОНЕТ» у с. Старий Кривин Славутського району Хмельницької області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля «Volkswagen Рassat».

Популярне