Новини за 23.05.2019

На Шепетівщині рятувальники дістали з водойми тіло загиблого чоловіка

23 травня о 12:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Судилків Шепетівського району у місцевій водоймі виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Хмельницькі патрульні провели заняття «Стоп булінг»

Сьогодні, 23 травня, патрульні спільно із співробітником Головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області провели заняття на тему «Стоп булінг», для вихованців ЗОШ№25, що на вулиці Перемоги.

На стадіоні “Поділля” відбулася рекордна спартакіада

Упродовж двох днів на стадіоні «Поділля» представники 28 міст, районів та об’єднаних територіальних громад змагалися на Спартакіаді школярів Хмельницької області з легкої атлетики. Про змагання інформує прес-служба Хмельницької ОДА. 

Прямуючи до місця роботи, поліцейський оперативно затримав грабіжника

Поліцейські охорони залучені до охорони публічної безпеки у навчальних закладах, де проходить зовнішнє незалежне оцінювання. Співробітник Управління поліції охорони Хмельниччини саме прямував до ліцею №15, у м. Хмельницькому, коли почув крик про допомогу.

Працюючі подоляни сплатили до бюджету 1,8 мільярда гривень ПДФО

Протягом січня-квітня 2019 року до бюджетів усіх рівнів з легальних доходів жителів Хмельницької області надійшло 1,8 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області. 

Засуджено неповнолітнього, раніше судимого, що продовжив займатись грабежем

Хмельницьким міськрайонним судом  засуджено до 4 років 8 місяців  позбавлення волі  неповнолітнього хмельничанина, учня 11 класу, однієї зі шкіл міста, в якого на утриманні знаходиться двохрічний син, що обвинувачувався у вчинені злочину, передбаченого  частиною 2 статті 186 КК України (грабіж).  Молодий чоловік у 2017 році був засуджений уже Хмельницьким міськрайонним судом за вчинення аналогічного злочину до 4 років 3 місяців позбавлення волі, однак не відбув покарання повністю.

У Хмельницькому горів житловий будинок

23 травня о 04:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння у приватному житловому будинку на вул. Повстанській в обласному центрі.

У Нетішині керівнику комунального підприємства “світить” 2 роки в’язниці

Працівниками Нетішинського відділу Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину керівника одного з комунальних підприємств міста Нетішина у вчиненні корупційного правопорушення.

Сухі дріжджі в пачці з приправою: чергова посилка до Хмельницького СІЗО

22 травня 2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено черговух спробу потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів і речовин.

На Хмельниччині презентували проект «Поліцейський офіцер громади»

22 травня заступник начальника Головного управління Національної поліції Хмельницької області Валентин Білянський презентував головам об‘єднаних територіальних громад Хмельниччини інноваційний проект Нацполіції під назвою «Поліцейський офіцер громади. 

Популярне