Новини за 05.06.2020

Перед судом постане мисливець, який намагався відкупитися від кримінальної відповідальності за вбивство червонокнижного лося

Слідчим відділом Славутського відділу поліції завершено досудове розслідування за фактом порушення правил полювання та спроби підкупу працівника поліції. Матеріали кримінального провадження уже спрямовані на розгляд Славутського міськрайонного суду.

Габінет заявив, що проти нього не складали протокол через похід із президентом у кав’ярню

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет заявив, що правоохоронні органи не складали щодо нього адмінпротокол за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (“Порушення правил карантину”) після відвідування з президентом Володимиром Зеленським кав’ярні у Хмельницькому 3 червня.

У Хмельницькому поліцейські затримали 27-річну жінку, яка нанесла тяжке тілесне ушкодження своєму чоловікові

Вчора, 4 червня, близько пів на першу ночі до Зарічанського відділення поліції з Хмельницької міської клінічної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них каретою «швидкої» з мікрорайону Озерна доправили 32-річного місцевого жителя із проникаючим пораненням грудної клітини.

На Хмельниччині поліцейські виявили у 42-річного чоловіка більше 200 кущів конопель

Рослини вилучили і направили на експертизу. За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

У Хмельницькому поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась кондукторка тролейбуса

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 4 червня, близько 19.00 години по проспекту Миру в обласному центрі.

У Городоцькому районі поліцейські встановлюють обставини ДТП, в результаті якої травмувався водій «BMW»

Аварія сталася вчора, 4 червня, близько 01.15 години по вул. Центральній в с. Пільний Олексинець.

Популярне