Новини за 10.10.2019

У Хмельницькому відбулись літературні читання до річниці з дня смерті Василя Стуса

Захід відбувся 10 жовтня 2019 року у Хмельницькій філії Донецького національного університету імені Василя Стуса.

В Хмельницькому стартував цікавий захід для ІТ-фахівців

Сьогодні в нашому місті розпочався UrbankHack – хакатон, захід для фахівців ІТ—сфери, який спеціалізується на створенні проектів для урбанізації міста. Десять команд учасників працюватимуть протягом двох днів 10 та 11 жовтня.

У Хмельницькому відбулась конференція з обговорення взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми

У Хмельницькому відбулась конференція на тему: «Досвід поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні у Хмельницькій, Чернівецькій та Луганській областях». Метою заходу стало обговорення результатів реалізації цього проекту та напрацювання рекомендацій щодо подальших кроків та дій у сфері протидії торгівлі людьми в Україні.

ЧЕРГОВЕ СПОТВОРЕННЯ ТОРГІВ

Хмельницьке обласне територіальне відділення
Антимонопольного комітету України визнало антиконкурентними
узгодженими дії ТОВ «Атлас-Зем» /м. Красилів/ та ТОВ «НК
Земексперт» /м. Хмельницький/

Патрульні вкотре виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

Учора, на вулиці Кам’янецька, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Volkswagen за порушення Правил дорожнього руху, під керуванням жителя Хмельницької області 1991 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки

На Хмельниччині поліцейські виявили валізу з наркотичними речовинами

Цілу валізу з коноплею виявили правоохоронці у жителя Городка вдома

Цьогоріч капітальним і поточним ремонтом суцільним методом покриття оновлено понад 12,5 км доріг міста

У Хмельницькому завершуються капітальні та поточні ремонти доріг. Крім ремонту автошляхів, працівники підрядних організацій облаштовують тротуари та пішохідні доріжки у різних мікрорайонах міста. Роботи виконуються за кошти з міського бюджету.

Обрано запобіжний захід місцевому підривнику

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду 08 жовтня 2019 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 04 грудня 2019 року мешканцю міста Хмельницького, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Полонський район: вогнеборці ліквідували пожежу в коридорі багатоквартирного житлового будинку

10 жовтня о 04:58 на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку в смт Понінка Полонського району.

Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 33%, – Держрибагентство

За підсумками січня-серпня 2019 року в Україні вироблено 240 тонн філе рибного замороженого. Це на третину більше (33,3%) аналогічного періоду минулого року.

Популярне