Новини за 21.04.2021

Минулої доби псевдобанкіри виманили у хмельничан понад 87 тисяч гривень

Коли ви отримуєте банківську картку, вас завжди попереджають, що працівники банку ніколи не вирішують проблеми з клієнтом по телефону. Для цього потрібна особиста присутність. Але, як бачимо, страх втратити заощадження часто пересилює здоровий глузд і громадяни стають жертвами псевдобанкірів. Так, минулої доби аж троє хмельничан потрапили на таку шахрайську вудку.

На Хмельницькій АЕС модернізували повномасштабний тренажер блочного щита управління

На Хмельницькій АЕС завершено модернізацію повномасштабного тренажера (ПМТ) блочного щита управління (БЩУ). Наразі проходить етап дослідної експлуатації, так би мовити «гарантійний рік», протягом якого усуватимуть дрібні зауваження.

Влада Хмельниччини просить Кабмін дозволити їм регулювати роботу бізнесу у “червоній” зоні

Перший заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Тюрін заявив, що область підготувала звернення до Кабінету міністрів з проханням дозволити на місцевому рівні регулювати роботу бізнесу в умовах “червоної” зони карантину.

За незаконний вилов риби нараховані збитки понад 25 тисяч гривень

20 квітня поточного року, близько 03:00 години в с. Осламів Хмельницького (Віньковецького) району Хмельницької області інспекторами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області разом з працівниками поліції проведено рейдову перевірку щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства в період нересту.

На Хмельниччині триває робота над Регіональним планом управління відходами в області до 2030 року

20 квітня заступник голови ОДА Володимир Білик провів онлайн нараду, учасники якої обговорили важливі практичні кроки, спрямовані на розробку Регіонального плану управління відходами у Хмельницькій області до 2030 року. До розмови долучилися представники профільного Департаменту природних ресурсів та екології ОДА, технічного консультанта – компанії Seureca та керівники окремих громад області.

Хмельницький район: рятувальники ліквідували пожежу літньої кухні, не допустивши перекидання вогню на житловий будинок

20 квітня о 16:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Малашівці Хмельницького району горить літня кухня.

Популярне