Новини за 25.10.2023

Юрій Гудименко: «У нас зараз дуже цікавий час, звикання до наших перемог»

Військовий, блогер, історик, публіцист, громадський діяч Юрій Гудименко презентував у Хмельницькому свою першу книгу «Історії та війни». До неї увійшли найкращі тексти з 2014 року, які Юрій Гудименко публікував на своїх сторінках у соцмережах. Вже розійшлось понад 7,5 тисяч примірників. Нині до друку вже готовий четвертий наклад цієї книги. «Історії та війни» вже офіційно можна […]

Обстріл Хмельниччини: головний лікар Славутської лікарні розповів про стан потерпілих

У Славутській міській лікарні перебуває 20 пацієнтів, травмованих внаслідок нічних обстрілів Шепетівського району на Хмельниччині.

На Кам’янеччині порушники завдали збитків на понад тридцять тисяч гривень

22 жовтня інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля спільно з працівниками поліції виявили порушення рибоохоронного законодавства на 32 742 грн.

Окупанти завдали удару по території неподалік ХАЕС, знеструмлено 1860 споживачів

Уночі ворог завдав удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Внаслідок вибуху було пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах.

“Славута — мирне місто, в нас немає військових частин, але в 4 годині ночі ми попали під бомбардування” — Василь Сидор

Двадцять два заклади освіти у Славутській громаді, що на Хмельниччині зазнали пошкоджень внаслідок нічної атаки з боку Росії.

Четверту добу поспіль “шахеди” атакують Хмельниччину: які наслідки

У Командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили про те, що цієї ночі російські окупанти атакували з південно-східного напрямку, застосувавши 11 ударних БпЛА типу “Shahed”. Усі вони були знищені.

“До відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи. Зокрема протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях”, — йдеться у повідомленні.

Популярне