Новини за 29.11.2019

Дунаєвецький район: надзвичайники ліквідували наслідки ДТП

29 листопада о 13:39 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі легкового …

У Хмельницькому поліція викрила нарколабораторію

Працівники поліції Хмельницької області викрили нарколабораторію, обладнану у одній з квартир обласного центру, та затримали 33-річного наркоділка.

Увага! На Хмельниччині очікується погіршення погодніх умов!

За інформацією Українського Гідрометцентру, вдень 2 грудня та протягом доби 3 грудня на Хмельниччині очікується сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності жовтий). Утворення снігового покриву висотою 3-8 см.

Славута відмовляється від пересувних цирків-шапіто з дикими тваринами

Таке рішення підтримали депутати Славутської міської ради на сесійному засіданні, яке відбулося сьогодні, 29 листопада.

У 2020 році на програму поводження з побутовими відходами у Хмельницькому закладуть 56 млн грн

На розгляд депутатів Хмельницької міської ради планують винести Програму поводження з побутовими відходами у Хмельницькому «Розумне довкілля» на 2020 рік з кошторисом 56,1 млн грн.

Хмельницькі поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій на пішохідному переході травмувався 43-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 28 листопада, близько 20.25 години в обласному центрі на вулиці Західно-Окружній.

На Хмельниччині майже 12 тисяч матусь отримали “Пакунки малюка”

Як повідомляють у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації, станом на 4 листопада цього року в область надійшло 12873 одиниць одноразової натуральної допомоги “Пакунок малюка”. З них 11810 одиниць передали до пологових будинків області, а ще 1063 одиниці – до управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міськвиконкомів.

Шепетівський район: надзвичайники приборкали пожежу житлового будинку, не допустивши поширення вогню на господарчі споруди (ВІДЕО)

28 листопада о 16:27 на лінію «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на провулку Українському в м. Шепетівка.

У Хмельницькому влада хоче пом’якшити “алкогольну заборону” – продавати спиртне дозволять на годину раніше

Виконком Хмельницької міськради пропонуватиме депутатам ради запровадити нові зміни до обмеження щодо продажу та споживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, які діють на території міста з квітня 2009 року.

Службові квадратні метри – потреба чи спосіб для забудовника отримати безкоштовну землю? Частина друга

У попередній частині ми розповіли, як саме Прокуратура області та Апеляційний суд отримали земельні ділянки під будівництво багатоквартирних будинків. І які насправді переваги для пересічних хмельничан від таких угод. Нагадаємо, що за ці структури отримали отримали 3,453 га міської землі. Натомість службове помешкання було надано лише для 40 працівників: 25 прокурорів та 15 суддів. Хто […]

Популярне