Новини за 21.09.2020

Хмельницький район: рятувальники деблокували водія з понівеченої внаслідок ДТП вантажівки (ВІДЕО)

21 вересня о 13:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що з траси неподалік села Мала Колибань Хмельницького району в кювет з’їхала вантажівка IVECO та перевернулася. В результаті автопригоди водій опинився затиснутим понівеченими металевими конструкціями кабіни.

Запрацював новий онлайн сервіс МВС – перевірка посвідчення водія

Головний сервісний центр МВС розробив та запустив на сайті hsc.gov.ua новий електронний сервіс – «Перевірка посвідчення водія». Це дасть можливість зацікавленим установам та кожному громадянину за серією і номером посвідчення водія самостійно перевірити, чи видавався документ, а також побачити всі відкриті категорії.

На Хмельниччині акція «Твоя енергонезалежність» вийшла на завершальний етап

Аби зекономити на газі під час холодів, у ощадливих жителів області залишився час до 30 вересня. В рамках останнього етапу акції «Твоя енергонезалежність» ціна блакитного палива на зиму складає 5,49 грн за кубометр.

Слідчі перевіряють обставини загибелі водія мотоблока

Слідчі відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області розслідують обставини аварії за участю мотоблока «Зубр-8», в результаті якої загинув водій транспортного засобу. 

Вогнеборці ліквідували пожежу електролокомотиву вантажного потягу (ВІДЕО)

20 вересня о 23:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що неподалік ст. Вовковинці Деражнянського району виникла пожежа електролокомотиву, що перевозив 45 вагонів щебеню.

Слідчі розслідують обставини ДТП у Волочиському районі з сімома травмованими

Слідчі відділу розслідування ДТП відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у Волочиському районі за участю вантажівки та легковика, у якій травмувалося четверо дорослих і троє дітей.

У Нетішині незабаром з’явиться «живий» лабіринт закоханих

Відволіктися від турбот, прогулятися добре знайомими місцями, перепочити на лавочці після напруженого робочого дня, або ж просто помилуватися красивою природою кожен з нас може у парку культури і відпочинку. Сьогодні він користується неабиякою популярністю серед містян.

Популярне