Новини за 27.08.2021

Судові справи на Хмельниччині та журналісти: що там нового у реєстрі судових рішень?

Після відмови у задоволенні позову про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди першою та апеляційної інстанціями до хмельницького телеканалухмельничанин Олексій Телегав червні 2021 рокунаправив касаційну скаргу до Касаційного суду. Останній в липні витребував справу в касаційному порядку.

У селі Великі Зозулинці відкрили меморіал пам’яті на братській могилі

У селі Великі Зозулинці, що у Хмельницькому районі, відкрили меморіал пам’яті на братській могилі вояків Армії Української Народної Республіки.

Поліцейський розшукав пенсіонера, який загубився під час збирання грибів

67-річний житель м. Полонне сам зателефонував на лінію «102» і повідомив, що загубився в лісі. Разом з місцевим лісничим ПОГ Вадим Король виїхав на місце, яке орієнтовно вказав заявник. Упродовж кількох годин пенсіонера розшукали — здоровим, неушкодженим, ще й з відром грибів.

У Городку археологи проводять масштабні розкопки

На території міста Городок, вперше за 50 років, розпочалися масштабні археологічні дослідження. Вчені намагаються з’ясувати вік міста.

Село Пеньки: надзвичайники ліквідували пожежу в житловому будинку

26 серпня о 14:09 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному житловому будинку в с. Пеньки Старокостянтинівської міської територіальної громади Хмельницького району.

Популярне