Новини за 16.11.2021

В Нетішині пошкодили нові дорожні знаки

Влітку по вул. Снігурі, що в садибній забудові міста, працівниками КП «Благоустрій» були встановлені нові дорожні знаки та нанесено на дорозі необхідну розмітку.

У Кам’янці-Подільському затримано «закладчика» наркотиків

15 листопада близько 20-ї години в м. Кам’янець-Подільському по вул. Лесі Українки співробітник карного розшуку виявив 28-річного місцевого жителя, який підозріло себе поводив. Поліцейський викликав на місце слідчо-оперативну групу.

Привласнення 1,2 млн грн на будівництві амбулаторій – на Хмельниччині викрито членів організованої злочинної групи

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури викрито схему привласнення організованою групою коштів державного бюджету в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

На Хмельниччині мікроавтобус «Форд Транзит» зіткнувся з вантажівкою «Івеко»

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 листопада, близько 12.30 години неподалік села Попівці на автодорозі сполученням «Городище — Старокостянтинів».

Поблизу с. Антонівка сталася ДТП, внаслідок якої травмувався мотоцикліст

Вчора, 15 листопада, близько 12.14 години поблизу с. Антонівка на автодорозі «Гуків — Дунаївці — Могилів-Подільський» 26-річний водій мотоцикла «Yamaha RJ07» допустив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ-968» з причепом під керуванням 49-річного жителя м. Хмельницький, який рухався попереду в попутному напрямку. 

Рибним запасам Хмельниччини завдано збитків майже на пів мільйона

На одній з річок, що протікають територією області, інспектори рибоохоронного патруля Хмельниччини виявили протягом дня трьох порушників, які загалом наловили забороненими знаряддями понад 18 кілограмів риби, завдавши збитків рибним запасам майже на пів мільйона гривень.

Популярне