Новини за 13.08.2021

В Красилівській ТГ Ford Fusion злетів у кювет та перекинувся

12 серпня о 19:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу села с. Заставки Красилівської територіальної громади Хмельницького району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Ford Fusion. В результаті пригоди легковик злетів у кювет та перекинувся.

Несанкціоноване сміттєзвалище: працівників Хмельницької міської ради можуть притягнути до відповідальності

Ще в червні поточного року на адресу Держекоінспекції у Хмельницькій області надійшло звернення громадянина К. щодо утворення несанкціонованого звалища твердих побутових відходів на території села Масівці Хмельницької територіальної громади.

Понад сто гектарів насаджень пошкодив буревій у Кам’янець-Подільському лісгоспі

 Буревій із зливою пронісся півднем області. В місті Кам’янці-Подільському позривало чимало  дахів будинків, затопило вулиці. Стихія не оминула  й лісові угіддя Кам’янець-Подільського лісового господарства

Автопарк «Швидкої допомоги» на Хмельниччині поповнили десятьма сучасними автомобілями

Сьогодні ще десять сучасних автомобілів «Швидкої допомоги» поповнили автопарк комунального некомерційного підприємства “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», повідомила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

3,5 роки позбавлення волі отримав експоліцейський, винний у смертельному ДТП на Хмельниччині

Волочиський районний суд Хмельницької області за матеріалами ДБР виніс вирок у справі щодо вчинення смертельного ДТП експоліцейським у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка засудили до 3 років 6 місяців позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами протягом 3 років.

12 молодих активних людей вперше отримали премію Хмельницького міського голови

Вперше визначено лауреатів премії міського голови «За вагомі досягнення молоді у розбудові Хмельницької міської територіальної громади в різних сферах суспільного життя» у 2021 році.

Хмельничанина засуджено до 10 років позбавлення волі за зґвалтування малолітнього хлопчика

Засуджений підтримував з 12-річним хлопчиком дружні стосунки, часто запрошував його до себе в гості.

На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини двох ДТП, у яких травмувались велосипедисти

Автопригоди за участі велосипедистів сталися у Теофіполі та с. Самчики на Старокостянтинівщині.

Популярне