Новини за 29.07.2022

Російський “привіт” для шепетівської річки: про що мовчать екологи?

Викиди нафти, лісові пожежі, отруєння річок і озер, потрапляння в повітря й  землю ракетного палива – росія нищить не лише людей та інфраструктуру, вона вбиває українське довкілля. На сьогодні окупанти завдали шкоди понад чверті усіх екосистем держави, а збитки для навколишнього природного середовища оцінюється у 202 мільярди гривень. Найінтенсивніші бойові дії відбуваються на сході країни, […]

В Славутській громаді перейменували 15 вулиць та 7 провулків

Сьогодні, 29 липня, відбулася сесія Славутської міської ради на якій депутати прийняли рішення щодо перейменування 15 вулиць та 7 провулків. 

У Кам’янці-Подільському відкрили відремонтований стадіон

Вчора, 28 липня, в Кам’янці-Подільському відбулося відкриття оновленого стадіону імені Григорія Тонкочеєва.

У Кам’янці-Подільському депутати проігнорували сесію міської ради

У Кам’янці-Подільському заплановане на 28 липня пленарне засідання сесії міської ради не відбулося через неявку більшої частини депутатів.

У Хмельницькому поліцейські викрили чергового наркоаграрія

На дачній ділянці, розташованій в одному із сіл Хмельницького району, поліцейські виявили теплицю, в якій вирощувались добірні коноплі в кількості близько 200 кущів.   Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП за процесуального керівництва прокуратури викрили 23-річного хмельничанина, який займався культивуванням нарковмісних конопель.   Під час […]

Працівники АТ «Хмельницькобленерго» зібрали кошти на три авто для ЗСУ

Три Subaru Forester 2012 року випуску очікують на відправку Збройним силам України.

У Городоцькій громаді вулицю Гайдара перейменували на Юрія Клена

Городок.Сity продовжує розповідати про видатних українців, на честь яких перейменовані вулиці та провулки у Городоцькій громаді.

На Хмельниччині середня пенсія становить 3700 грн

У пенсійному фонді Хмельниччини повідомили, що в результаті проведених протягом першого півріччя 2022 року перерахунків пенсій у зв’язку…

Львівська фірма заборгувала Кам’янець-Подільській громаді понад півмільйона гривень

За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Господарським судом Львівської області зобов’язано товариство сплатити безпідставно збережені кошти орендної плати за використання земельної ділянки комунальної власності.

Їли в’ялену рибу: на Хмельниччині госпіталізували двох хворих на ботулізм

Вчора, 27 липня, в Хмельницьку інфекційну лікарню в стані середньої тяжкості з діагнозом ботулізм були госпіталізовані двоє чоловіків 1971 і 1982 років народження.

Популярне